Gå sammen for å hjelpe til med å stoppe svindelsamtaler (2023)

Det er ditt valg om du vil sende inn en kommentar. Hvis du gjør det, må du opprette et brukernavn, ellers legger vi ikke inn kommentaren din. Federal Trade Commission Act autoriserer denne informasjonsinnsamlingen med det formål å administrere kommentarer på nettet. Kommentarer og brukernavn er en del av Federal Trade Commission (FTC)offentlige registresystem, og brukernavn er også en del av FTC-enedatabrukerpostersystem. Vi kan rutinemessig bruke disse postene som beskrevet i FTC-enePersonvernlovens systemmerknader. For mer informasjon om hvordan FTC håndterer informasjon som vi samler inn, vennligst les vårpersonvernerklæring.

Formålet med denne bloggen og dens kommentarseksjon er å informere leserne om Federal Trade Commission-aktivitet, og dele informasjon for å hjelpe dem med å unngå, rapportere og komme seg etter svindel, svindel og dårlig forretningspraksis. Dine tanker, ideer og bekymringer er velkomne, og vi oppfordrer til kommentarer. Men husk at dette er en moderert blogg. Vi gjennomgår alle kommentarer før de legges ut, og vi vil ikke legge inn kommentarer som ikke er i samsvar med kommentarretningslinjene våre. Vi forventer at kommentatorer behandler hverandre og bloggforfatterne med respekt.

 • Vi kommer ikke til å legge ut kommentarer utenfor emnet, gjentatte identiske kommentarer eller kommentarer som inkluderer salgsargumenter eller kampanjer.
 • Vi kommer ikke til å legge ut kommentarer som inkluderer vulgære meldinger, personlige angrep med navn eller støtende uttrykk som er rettet mot bestemte personer eller grupper.
 • Vi vil ikke legge ut trusler, ærekrenkende uttalelser eller forslag eller oppmuntring til ulovlig aktivitet.
 • Vi vil ikke legge ut kommentarer som inkluderer personlig informasjon, som personnummer, kontonumre, hjemmeadresser og e-postadresser. For å sende inn en detaljert rapport om en svindel, gå tilReportFraud.ftc.gov.

Vi redigerer ikke kommentarer for å fjerne støtende innhold, så sørg for at kommentaren din ikke inneholder noe av det ovennevnte. Kommentarene som legges ut på denne bloggen blir en del av det offentlige domene. For å beskytte personvernet ditt og andre menneskers personvern, vennligst ikke inkluder personlig informasjon. Meninger i kommentarer som vises i denne bloggen tilhører personene som har gitt uttrykk for dem. De tilhører ikke eller representerer synspunkter fra Federal Trade Commission.

Frances Ruocco

19. juli 2023

De bør stoppe dem alle, spesielt Spam Risk og de som kommer inn med bare Brooklyn, eller Staten Island eller en annen stat. Jeg får 10 Span Risk-anrop om dagen og jeg har gitt noen numre til «Do Not Call-gruppen» hvor jeg ga nummeret mitt på nytt, men får fortsatt ti anrop om dagen fra dem. Jeg forteller dem at jeg er på en "Ikke ring-liste", og de ringer fortsatt igjen og igjen.

 • Svare

Ann Carlson

19. juli 2023

Jeg svarer aldri på noen anrop. Etter at de har lagt på, blokkerer jeg dem.

 • Svare

Margaret Stringer

19. juli 2023

Så når jeg rapporterer en svindel – hva gjør FTC? Er det noe action i vingene, eller kaster jeg bare bort tiden min på å rapportere svindel?

 • Svare

FTC ansatte

19. juli 2023

Som svar påSå når jeg rapporterer en svindelsamtale...avMargaret Stringer

For å lære om Operation Stop Scam-anrop, klikk på ordene som er understreket med blått i andre avsnitt. Gå til pressemeldingen som forklarer: Federal Trade Commission og mer enn 100 føderale og statlige rettshåndhevelsespartnere over hele landet, inkludert generaladvokatene fra alle 50 delstater og District of Columbia, kunngjorde en ny nedbryting av ulovlige telemarketingsamtaler som involverer mer enn 180 handlinger rettet mot operasjoner som er ansvarlige for milliarder av samtaler til amerikanske forbrukere.

Initiativet retter seg mot telefonselgere og selskapene som ansetter dem, og iverksetter tiltak mot potensielle kunder som på villedende måte samler inn og oppgir forbrukernes telefonnumre til robocallers og andre, som feilaktig representerer at disse forbrukerne har samtykket til å motta anrop. Innsatsen er også rettet mot Voice over Internet Protocol (VoIP) tjenesteleverandører som tilrettelegger for ulovlige robocall hvert år, som ofte kommer utenlands.

(Video) UKENS RARE NYHETER - 33 | Mystisk | Universet | UFOer | Paranormalt

 • Svare

Gisela Drew

19. juli 2023

Hva gjør jeg med tekstmeldinger. Jeg får flere om dagen.

 • Svare

KH

26. juli 2023

Som svar påHva gjør jeg med tekst...avGisela Drew

Blokker dem umiddelbart. Ikke åpne teksten deres og dessuten ikke trykk på lenken (ikke engang sub-klikk for å se kildeinformasjon).

 • Svare

Betty wilusz

19. juli 2023

Jeg måtte kjøpe en telefonsvarer med telefon til broren min Billy Phillips. De ringer hjelpen hans sier Mon. Gjennom Fr. Non Stop. Hva annet kan jeg gjøre??? Han er på listen over ikke ringe. Men jeg er ikke der.

 • Svare

Thomas Carlucci

19. juli 2023

Min iPhone er satt til å sende alle innringere som ikke er i kontaktlisten min til telefonsvarer. Ukjente innringere er stille anrop. Telefonen min ringer ikke. Så sier taleposthilsenen min at hvis den som ringer vil at jeg skal ringe dem tilbake, må han legge igjen en talepostmelding. "Alle innringere som ikke legger igjen en melding vil få numrene blokkert." Jeg mottar aldri robo-oppringere nå. De legger ikke igjen beskjeder. Jeg får bare talepostmeldinger fra legitime innringere. Deretter kan jeg legge til de legitime innringerne til kontaktlisten min, og anropene deres vil da omgå talepost og ringe telefonen min. Spam/svindel/robo-oppringere er ikke lenger et problem.

 • Svare

Geoffrey

19. juli 2023

Jeg får fortsatt advokatoppringninger, og jeg er på statens og føderale ikke-anropslister. Kan ikke forstå hvorfor

 • Svare

Nancy Lent

19. juli 2023

Alle anrop går rett til telefonsvareren. Det hjelper. Men jeg får mange e-poster om kontoer som er låst og betalinger forfalt. Kan jeg videresende disse e-postene til noen som kan bruke dem til å stoppe svindel?

 • Svare

Sharis

19. juli 2023

Jeg svarer ALDRI på anrop fra et nummer som ikke er i kontaktlisten min. Hvis det er noen som virkelig ringer etter meg, legger de igjen en melding og identifiserer seg!

 • Svare

Virginia Davis

20. juli 2023

Som svar påJeg svarer ALDRI på noen samtaler fra...avSharis

Jeg er enig!

 • Svare

ROBERT V MONTANINO

19. juli 2023

dette vil aldri fungere før du straffer telefonselskapene som tjener millioner på disse samtalene.
at jeg varsler et offentlig organ har ingen innvirkning på å redusere disse samtalene.

 • Svare

Thorvald

19. juli 2023

Takk for at du tok grep

 • Svare

Kedrian Hambrick

20. juli 2023

Jeg er Kedrian Hambrick jeg hadde et alvorlig problem med robosamtaler og gjennomsiktig telefonavbrudd og ukjente kontakter uautorisert telefontilgang utvidet fire forskjellige telefonoperatører og over 1500 uautoriserte kontakter koblet til telefonkontoen min. Operatørene var Boost Mobile Metro pcs At&t og straight talk wireless som forårsaket tap av personlig og finansiell legitimasjon og informasjon. De over 1500 kontaktene knyttet til At&t iclouden min var alle boost-mobilkontakter og kontoer som var ukjente for meg og uautoriserte. Gjør min iphone xr-gjennomsiktighet vonerable og tillot brudd på personvernet tap av personlig informasjon og finansiell med en stor sum penger tapt fra Greendot Wells Fargo And Cash-appen
det hele har vært omstridt med FTC og rapporter om identitetstyveri som forårsaker regninger for kredittmontering og beskyttelse mot identitetstyveri og forsikring med 7 forskjellige byråer, men fortsatt ingen kompensasjon også. Et post- og e-postproblem uten løsning frem til i dag, tvistene og identitetstyveri etterforskes fortsatt
Mitt navn er Kedrian Hambrick

 • Svare

Susan La Regina

19. juli 2023

Jeg har klaget på dette i årevis. FTCs "Do Not Call"-liste er en spøk.
Inntil FTC forbyr salg av falske maskiner vil det fortsette.
De siste ukene har jeg mottatt anrop fra Spectrum, et telekomselskap. Jeg har registrert tallene og sporet dem. I går ringte jeg Spectrum og sendte inn en klage. Jeg burde IKKE måtte bruke timer av min personlige tid på å gjøre statens jobb. FCC og FTC kaster bort skattebetalernes penger og hvem vet hvor mye de blir "kompensert" for å ignorere problemene.

 • Svare

Larry G Hardison

19. juli 2023

Akkurat HVORDAN rapporterer man anrop fra UTSIGNET / UGYLDIGE / INGEN EIER telefonnumre som åpenbart har blitt forfalsket???
Slik som: 253-737-1934; 253-518-1642 ; 253-218-3791; 253-203-7024 og mange mange andre.
Vi screener anropene våre med CID og Whitepages.com, så vi svarer ikke hver gang telefonen ringer. Derfor har vi sjelden noen detaljer å rapportere på DoNotCall.gov- og ReportFraud.ftc.gov-nettstedene; Vi rapporterer imidlertid når vi har stoff å dele.

 • Svare

FTC ansatte

19. juli 2023

Som svar påAkkurat HVORDAN rapporterer en...avLarry G Hardison

Du kan også rapportere anrop og tekstmeldinger fra utilordnede, ugyldige og ingen eiertelefonnumre tilwww.DoNotCall.gov
Du kan gi så mye informasjon som du har, for eksempel: fikk du en telefon eller tekstmelding? Hvilket telefonnummer fikk anropet/tekstmeldingen? Hvilken dato og klokkeslett fikk du samtalen/tekstmeldingen?

 • Svare

James P Campbell

19. juli 2023

Gitt nylige anstrengelser fra FTC og private telefonoperatører, er jeg glad for å si at jeg mottar langt færre robocall enn tidligere år.
Godt jobbet!

 • Svare

Mary S

20. juli 2023

Jeg bruker en app som heter ActiveArmor. Det er en ATT&T-app. Jeg er bruker av ATT&T-telefontjenester.

 • Svare

Jeneane Elliott

19. juli 2023

Vårt lensmannskontor har anbefalt å ikke svare på anrop med mindre du kjenner nummeret. Gode ​​råd. Bare noen få anrop legger igjen beskjed.
Fra mitt perspektiv er det til tider vanskeligere å gjenkjenne en svindel sendt via tekst eller e-post eller FB.
Takk for alt du gjør.

 • Svare

Mike N Lazenby

19. juli 2023

Det ser ut til å fungere! Vi pleide å snitte rundt en svindelsamtale om dagen; og det er nå nede på bare noen få i måneden. Gode ​​råd om hvordan du håndterer dem. Takk Uncle Sam (FTC) og min WA state AG. Alle ta vare!

 • Svare

Lita Arnold

19. juli 2023

Jeg er tunghørt og bruker en teksttelefon. Antallet uønskede anrop jeg mottar daglig er utrolig. Jeg ringte kontaktnummeret og ble fortalt at telefonleverandøren min (Verizon.com) er ment å eliminere disse anropene; Men når jeg sjekket, belaster Verizon sine kunder for denne typen tilsyn. Det virker ikke riktig. Så jeg fortsetter å slette disse samtalene.

 • Svare

Ron

19. juli 2023

I årevis har du sagt at du kommer til å stoppe samtalene. Hva skjedde med teknologien som bekrefter anrops-ID-annonseringen for noen år siden? Regjeringen er impotent mot dem. De fortsetter å finne måter rundt det du gjør. Samtalene fortsetter å komme.

 • Svare

Vanessa Snulligan

19. juli 2023

Takk for at du delte

 • Svare

Beatrice M Echols

19. juli 2023

Takk fra bunnen av mitt hjerte!
Nå hva kan du gjøre med falske CBD-svindel ved å bruke kjente mennesker som deres "gotcha". Jeg ser dem daglig reklame. Jeg ble nesten tatt av en nylig, men banken min ringte meg fra svindelenheten deres for å bekrefte at hva som var et kjøp på $35, ble omgjort til $198.
Takk for hjelpen med å finne disse menneskene.

 • Svare

Stephanie Neabore

19. juli 2023

Jeg ble hardt skadet av en svindel i juli 2020. De stjal over $26 000 fra bankkontoen min. Alt jeg hadde i sparepenger. Jeg er 70 år gammel. De skremte meg til å gi den til dem via wire svindel og sa at de ville returnere den fordi det var en feil. Jeg sendte inn krav til NYS Attorney General, TDBank Fraud og FTC Fraud. Ingen hjelp fra noe sted. Jeg har gitt opp fordi jeg mener påstander om "kontakt oss for hjelp" også er svindel.

 • Svare

GC

20. juli 2023

Disse svindelselskapene bruker ekte telefonnumre og informasjon slik at de ikke kan spores. Mitt eget navn og nummer har til og med kommet opp før når jeg har blitt oppringt. Ikke sikker på hvordan du kan spore dem hvis dette skjer.

 • Svare

SHANNA

21. juli 2023

Hvorfor har ingen satt en stopper for spam-anrop ennå? & SPESIELT spam-TEKSTER!!!! Jeg begynner å tro at det er penger involvert, ellers ville det vært stoppet for lenge siden. Så trist!

 • Svare

Rose Ragalini

26. juli 2023

Jeg er også et offer

 • Svare

KH

26. juli 2023

Send anropet til talepost eller gå til telefonsvareren din. Hvis den som ringer etterlater et gyldig forsøk på å kontakte deg, ring dem tilbake eller ikke.
Mitt beste våpen er å veldig raskt avslå anropet, ingen melding og deretter blokkere nummeret; robocall-melding og blokker deretter nummeret deres.
Jeg har flere blokkerte numre enn kontakter,
HVIS DU SVARER så står nummeret ditt oppført som Aktivt, så ringer de oftere og sender nummeret ditt videre.

 • Svare

FAQs

Blir oppringt av 920 nummer? ›

I løpet av to dager mottok hun flere anrop fra ukjente mobilnumre som startet på 920. Men hun fikk også flere anrop fra skjult nummer. Mest sannsynlig er dette også snakk om forsøk på spoofing, forteller Thorbjørn Busch – men at de forsøkt misbrukte mobilnumrene tilhører et mobilabonnement fra Telenor.

Kan man bli hacket via telefonnummer? ›

Telefonhacking kan skje på alle typer telefoner, medregnet Android- og iPhone-modeller. Fordi hvem som helst kan være sårbar for telefonhacking, anbefaler vi at alle brukere lærer seg hvordan de identifiserer en eksponert enhet.

Kan et telefonnummer bli hacket? ›

Hacking av telefoner fungerer kun når telefonen er på. Dette betyr ikke at du er helt trygg fra hackere som person. Hackere kan forfalske nummeret ditt og utgi seg for å være deg når de ringer andre for å true til seg informasjon eller penger.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated: 14/09/2023

Views: 6287

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.