Hvordan bruke Apple Pay i India? | Cashify-bloggen (2023)

 • 1

  Hva er Apple Pay?
  • Krav

 • 2

  Hvordan sette opp Apple Pay?
 • 3

  Hvordan betale med Apple Pay i India?
  • Bruker iPhone

  • Bruker Apple Watch

 • 4

  Hva skjer hvis du mister iPhone eller Apple Watch?
 • 5

  Er Apple Pay trygt og pålitelig?

Digitale betalingssystemer som Apple Pay erstatter gradvis kontanter og bankkort. Apple Pay lar deg foreta betalinger raskt og sikkert i butikker, restauranter, applikasjoner, online og mer. På din støttede enhet kan du se hvordan du konfigurerer og bruker Apple Pay.

Men hvis du vil vite årsaken til at Apple Pay ikke fungerer i India, sjekk denne artikkelen-

Les også:Forklart: Hvorfor Apple Pay ikke er tilgjengelig i India?

Hva er Apple Pay?

Apple Pay ble først lansert i 2014. Dette er en digital lommebok og betalingssystem som kan brukes på ulike enheter som kjører på iOS. Apple Pay er et kontaktløst betalingssystem som fungerer med Apple-produkter. Den ble laget for å flytte folk bort fra å bære faktiske lommebøker og mot en verden der debet- og kredittkortene dine er lagret på iPhone eller Apple Watch, slik at du kan betale med enheten din i stedet for et kort.

Nøkkelegenskaper:

 • Aktivert av NFC
 • Pålitelig autentisering med Touch ID eller Face ID
 • Den er tilgjengelig i over 60 land.
 • Akseptert i millioner av butikker over hele verden.
 • Tilbyr betalinger mellom enkeltpersoner i USA

Krav

Apple Pay er for tiden tilgjengelig i flere land over hele verden. Apple Pay fungerer med alle iOS-enheter som har et sikkert element. Dette sikre elementet er i utgangspunktet en industristandard, sertifisert brikke for sikker lagring av betalingsinformasjon. For å godkjenne betalingen på macOS, må brukere ha en Apple Pay-aktivert iPhone eller Watch eller en Mac med Touch ID. Til slutt fungerer Apple Pay med en Apple Pay-aktivert iPhone eller Apple Watch på alle Mac-er med Touch ID, samt Mac-modeller utgitt i 2012 eller senere.

Les også:Kan du lagre YouTube-videoer i galleriet ditt? Dette er hvordan!

Hvordan sette opp Apple Pay?

Når du prøver å koble kortinformasjonen din til Apple Pay i India, er det første spørsmålet du bør vurdere om kortet ditt støtter funksjonen. For å bruke funksjonen for kontaktløs betaling må banken eller kortutstederen din støtte Apple Pay. Sjekk Apple-nettstedet for en fullstendig liste for å bekrefte om kortet ditt er kompatibelt. Antallet kortutstedere som støttes varierer sterkt avhengig av landet ditt. Åpne Wallet-appen på iPhone når du har sjekket at kortet ditt støttes. Sørg for at du bruker en Apple-ID for å logge på. Utfør deretter følgende trinn:

 • Trykk på tilleggstegnet (+) øverst til høyre.
 • Velg deretter korttypen du vil bruke med Apple Pay. Du kan også legge til flere typer transportkort på kreditt- eller debetkortet ditt.
 • Plasser deretter kortet på en flat overflate, skann og importer dataene med iPhone-kameraet. Du kan også legge inn kortnummer og utløpsdato manuelt.
 • Kortinformasjonen vil bli lastet opp til Wallet-appen når kortutstederen din har bekreftet den.

For ekstra sikkerhet må du skrive inn kortinformasjonen din på nytt på en Apple Watch etter at du har koblet den til en iPhone. For å gjøre det, start den tilhørende Watch-appen og gå til My Watch-menyen, hvor du ser Wallet & Apple Pay. Velg deretter Legg til kort fra rullegardinmenyen.

Gå tilInnstillinger>Lommebok og Apple Pay>Legg til kortfor å legge til et kort på iPaden. Resten av prosedyren er identisk med den for iPhone.

Å sette opp Apple Pay på en Mac er lik siden du må angi kreditt- eller debetkortinformasjon for å foreta kjøp på nettet.

Les også:Er det trygt å selge telefon på Cashify?

Hvordan betale med Apple Pay i India?

Bruker iPhone

 • Følg disse trinnene for å bruke standardkortet ditt:
 1. Dobbeltklikk på sideknappen hvis iPhone har Face ID. For å åpne Apple Wallet, autentiser med Face ID eller skriv inn passordet ditt om nødvendig.
 2. Dobbeltklikk på Hjem-knappen på iPhone hvis den har Touch ID.
 • For å bytte til et annet kort, trykk på standardkortet ditt for å vise de andre alternativene dine. Autentiser ved å trykke på et nytt kort.
 • Hold iPhone nær den kontaktløse leseren til du ser meldingen Ferdig med en hake vises på skjermen.

Bruker Apple Watch

 • Dobbeltklikk på sideknappen for å aktivere den.
 • Umiddelbart vises standardkortet ditt. For å velge et annet kort, rull ned.
 • Hold Apple Watch nær den kontaktløse leseren til du hører et pip og kjenner et mykt trykk.

Les også:Hvordan finne den gamle bærbare datamaskinen din som er verdt å bruke Cashify verdivurderingsverktøyet?

Hva skjer hvis du mister iPhone eller Apple Watch?

Å miste iPhone eller klokke er traumatisk nok, men med Apple Pay er det enda mer. Siden hver transaksjon krever ditt fingeravtrykk, ansikt eller passord, vil den som finner din iPhone ikke kunne foreta noen kjøp med mindre de har passordet ditt. De vil se faktureringsadressen din og de fire siste numrene på de lagrede kortene dine, men ingenting annet.

Finn min-appen kan brukes til å sette enheten i Lost Mode fra en annen iOS-enhet. Dette vil sikre alt, inkludert Apple Pay og Wallet-informasjon, og hindre andre i å få tilgang til det. Du kan også bruke Finn min-appen til å tørke iPhone helt ren.

Les også:Hvordan legge til digital signatur i Word?

Er Apple Pay trygt og pålitelig?

Ja. Apple hevder at det ikke registrerer transaksjonsdetaljer eller kredittkortdata på serverne sine, selv om det holder styr på de siste transaksjonene dine i Wallet-appen.

Den lar deg gjøre raske, trygge og private kjøp i butikker, applikasjoner og online. Apple Pay er en tryggere og sikrere betalingsmåte enn å bruke faktiske kreditt-, debet- eller forhåndsbetalte kort siden den er utformet med tanke på sikkerhet og personvern.

For ytterligere å beskytte transaksjonene dine bruker Apple Pay sikkerhetstiltak som er iboende for enhetens maskinvare og programvare. Det ville være best om du også hadde et passord og Face ID eller Touch ID aktivert på enheten din for å bruke Apple Pay. Du kan velge mellom et enkelt passord og et vanskeligere passord for ekstra sikkerhet.

Apple Pay er også bygget for å holde dine personlige data trygge. De originale kreditt-, debet- eller forhåndsbetalte kortnumrene du bruker med Apple Pay er ikke lagret eller tilgjengelig for Apple. Når du bruker Apple Pay med et kreditt- eller debetkort, beholder ikke Apple transaksjonsinformasjon som kan spores tilbake til deg; i stedet håndteres transaksjonene dine av deg, forhandleren eller utvikleren og din bank- eller kortutsteder.

Les også:Sliter du med å finne serienummeret på den bærbare datamaskinen? Slik finner du ut!

Hvis du prøverselge telefonen din på nettetellerresirkulere en gammel telefon, Cashify er det beste alternativet.

https://s3b.cashify.in/gpro/uploads/2021/12/31145146/Abantika-.jpegindisk/author/abantikad

Hvordan bruke Apple Pay i India? | Cashify-bloggen (1)

Abantika De

Hvordan bruke Apple Pay i India? | Cashify-bloggen (2)Hvordan bruke Apple Pay i India? | Cashify-bloggen (3)Hvordan bruke Apple Pay i India? | Cashify-bloggen (4)

En kreativ forfatter og en kunstner utenat! Jeg oppdaget skriving som en måte å uttrykke meg på måter jeg ellers ikke ville vært i stand til. Jeg følte at jeg mistet meg selv, men et sted mellom komma og rytmiske parametere gjenoppdaget jeg meg selv.

Tidligere

Hvordan lage PPT på mobil?

Neste

Hvordan fjerne Gmail-kontoen fra telefonen?

Kommentarer

Selvfølgelig

1 år siden

Meningsløs artikkel. Apple Pay er ikke tilgjengelig i India.

Anbefalte Videoer

Samsung Games Portal: Alt du trenger å vite

Samsung har nylig lansert sin nettspillbutikk kalt Samsung Games Portal. Som navnet antyder, vil det være en-stopp-løsningen for alle spillrelaterte produkter lansert av dette sørkoreanske merket. Samsung er et velkjent merke som tilbyr smarttelefoner, wearables, nettbrett, hvitevarer, SSD-er, spillmonitorer osv. Hvis du er et Samsung-produkt...

12. jul 2023

Her er den beste måten å kjøpe renovert Samsung Galaxy Note 20 nå!

Den renoverte Samsung Galaxy Note 20-enheten er et lovende alternativ for å eie en avansert Samsung-enhet. Fullpakket med alle de nyeste funksjonene, tidsriktige sikkerhetsoppdateringer og rimelighet, er enheten det perfekte alternativet for alle teknologientusiaster. I denne artikkelen vil vi se på alle spesifikasjonene til den renoverte Samsung Galaxy Note 20.…

11. jul 2023

Apple MacBook Air 15 tommer: Et dyrt, men uslåelig bærbart valg i 2023

Å få et kraftfullt utvalg funksjoner innenfor en bestemt prisklasse på bærbare datamaskiner er ganske vanskelig i disse dager. Brukere må ofte gå på akkord med visse tips for å få den perfekte bærbare datamaskinen de vil ha for alle deres behov. Men med den nylige lanseringen av Apple MacBook Air 15 tommer, ser problemene ut til å ha blitt mindre.…

10th Jul 2023

7 beste AMOLED-smartklokke å kjøpe i august 2023!

Den beste AMOLED-smartklokken å kjøpe kombinerer en levende skjerm, avanserte funksjoner og en elegant design. Den fantastiske grafikken som tilbys sammen med omfattende funksjonalitet og førsteklasses byggekvalitet vil garantert gjøre din bærbare opplevelse så mye bedre.

10th Jul 2023

iPhone 15 Pro Max-kamera: Et stort løft du ikke kan gå glipp av!

Blant alle de siste utgivelsene av Apple, har iPhone 15 Pro Max blitt snakk om byen. Hvorfor? Årsaken er enkel - det forventes at iPhone 15-modellene sannsynligvis vil få de største bemerkelsesverdige endringene. Det er imidlertid mye oppmerksomhet på iPhone 15 Pro Max-kameraoppsettet. Og…

7th Jul 2023

FAQs

Is there any way to use Apple Pay in India? ›

The NPCI only accepts biometrics and data that have been validated by UIDAI, a government agency, whereas Apple stores data within the device via Face ID and Touch ID, which cannot be validated with an external database. This is one of the primary reasons why Apple Pay is not available in India.

How do I check my Apple Pay in India? ›

See your Apple Pay transaction history on your Mac with Touch ID or iPad. On your device, open your Wallet settings. On your Mac with Touch ID, go to System Settings (or System Preferences) > Wallet & Apple Pay. On your iPad, go to Settings > Wallet & Apple Pay.

How do I set up Apple cash in India? ›

How to set up Apple Cash
 1. Open the Settings app on your iPhone or iPad.
 2. Scroll down and tap Wallet & Apple Pay.
 3. Turn Apple Cash on.
 4. Under Payment Cards, tap Apple Cash.
 5. Tap Continue, then follow the instructions on your screen.
Oct 24, 2022

Can Apple Pay be used internationally? ›

Can I use Apple Pay abroad? Apple Pay works in countries and regions that support contactless payments. Confirm with your bank, and ask about any fees they may charge for overseas usage.

Can I use Apple Pay on Amazon India? ›

Amazon Payment Services fully supports Apple Pay.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated: 16/09/2023

Views: 5689

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.