Må AirTags lades regelmessig? - iStar.Tips (2023)

"Må du lade AirTagevery nå og da?Hvis ikke, hvordan drives de? Jeg har aldri brukt en AirTag før, så jeg forventer et vennlig svar fra dere alle. Takk på forhånd!

Ovenstående er et spørsmål stilt av en tilfeldig person i et hjelpeforum. For en AirTag-bruker kan spørsmålet høres ut som en uklarhet.

For en nybegynner kan det imidlertid ikke hende det. I artikkelen nedenfor har vi til hensikt å svare på dette spørsmålet i detalj.

Innholdsfortegnelse forestilling

Oversikt

Må AirTags lades regelmessig? - iStar.Tips (1)

AirTags kan betraktes som en utrolig ressurs for alle som ofte forlegger eiendelene sine. De aller fleste velger å feste dem til enten lommeboken eller bilnøklene.

Når du har gjort det, kan du bruke "Finn min" på iPhone for å finne den manglende enheten. Du kan til og med være nysgjerrig på om AirTags skal belastes eller ikke. Og hvis ja, hvor ofte må dette gjøres, gitt deres allsidighet og brukervennlighet?

Dessuten, hvis du er nysgjerrig på:er AirTags magnetiske? Og hvordan en AirTag fester seg til andre objekter; her vil du lære alt om AirTags.

Så, må AirTags lades?

Det er ikke mulig å lade en Air Tag. I stedet for en port for lading, kom de utstyrt med ikke-oppladbare CR2032-batterier da de ble produsert.

Derfor, når batteriene i Air Tag går tomme, må du gå ut og skaffe deg nye. Deretter kan du erstatte de døde.

I den følgende delen diskuterer vi hvordan du kan finne ut når det er på tide å bytte batteri. Vi forklarer også hvordan du bytter ut AirTags batteri og hvor du kan finne batterier som er kompatible med AirTags.

Så, må du lade AirTag? Nei! I stedet bør du bytte ut batteriene når de dør.

Også, hvis du lurer på,har AirTag GPS-teknologi? Hvis ikke, hva er teknologien den bruker for å overføre sin plassering nøyaktig til den koblede iOS-enheten? La oss finne ut sannheten.

Hvor langt fungerer AirTags uten å bytte ut batteriet?

Batteriet inne i Air Tag skal forbli funksjonelt i omtrent ett år før det må skiftes ut. Det er i det minste det Apple sier. Faktisk, hvis du bare bruker enheten av og til, vil du kunne oppleve ett års batterilevetid.

Dette betyr at du ikke trenger å handle AirTag-batterier i løpet av ett år. Så dør AirTags? Ja, men de har en levetid på rundt ett år.

I tillegg lurer mange på hvabeste AirTag-lommeboker, ikke bekymre deg; her er de 7 beste valgene for deg, som er smarte, slanke og sporbare.

Er det mulig å lade opp et AirTag-batteri?

Nå som du vet hvor langt AirTags fungerer, lurer du kanskje på om batteriene deres er oppladbare. Vel, sannheten er at AirTags ikke er oppladbare.

AirTag-cellen skal imidlertid fortsatt være god i omtrent et år før den begynner å tømmes.

Når du kjøper en AirTag, er den utstyrt med et CR2032 3V mynt-type litiumbatteri. Den gode nyheten er at den enkelt kan byttes ut. Den må imidlertid aktiveres før den kan brukes til å holde styr på nøkler, bagasje og lommebøker.

Selv om det medfølgende batteriet til AirTag ikke er oppladbart, er et oppladbart litiumcellebatteri av mynttype et levedyktig alternativ. Alt i alt er vi fornøyd med batterilevetiden til AirTags.

Er det mulig å sjekke batterinivået til AirTags?

Du lurer kanskje på når AirTags dør etter å ha kjøpt en. Med andre ord kan det være lurt å vite om det er mulig å sjekke gjeldende batterilevetid.

Den gode nyheten er at du kan lære hvor langt AirTags fungerer med en enkel prosess.

Nedenfor er trinnene du skal følge hvis du vil sjekke batterilevetiden til AirTags.

 • Først bør du åpne "Finn min"alternativ.
 • Etter det velger du alternativet som heter "Varer."
 • Deretter,trykk på AirTag-navnetsom du forventer å sjekke batterilevetiden på.
 • Klikk på ikonet som representerer batteriet. Du kan se det under AirTag-navnet.
 • Hvis den viser meldingen "Lite batteri," bør du forstå at batteriet er lavt.
Må AirTags lades regelmessig? - iStar.Tips (2)

Så, må AirTags lades hvis de er lave? Nei! Bare kjøp et nytt batteri og bytt ut det gamle.

Hvilke typer batterier brukes i AirTags?

Air Tags fra Apple krever bare ett enkelt CR2032-batteri. Disse cellebatteriene er standard i armbåndsur og annen kompakt elektronikk. Du kan finne dem i enhver butikk som selger batterier eller til og med på nettet.

Å kjøpe dem en gang hvert år vil ikke sette et stort inngrep i økonomien din på grunn av hvor billige de er. Her er noen kjente produsenter av CR2032-celler:

Det er forskjellige merker som tilbyr mindre kvanta; Panasonic tilbyr imidlertid det høyeste antallet per pakke.

Hvis du allerede eier flere Air Tags, anbefales det at du kjøper en bulkpakke med ekstra batterier. Som et resultat vil du alltid ha en reserve for hånden i tilfelle du trenger en erstatning.

Det er viktig å huske at Apple nettopp uttalte at CR2032-cellebatterier med bittert belegg ville avvikles. Bitterant gis til batterier slik at det er mindre sannsynlighet for at ungdom kontakter dem og får elektriske støt.

Du bør imidlertid ta forholdsregler for å unngå å ugyldiggjøre garantien på et Apple-produkt. En forsiktig tilnærming vil også garantere at cellene fortsetter å fungere på riktig måte.

Den viktigste forholdsregelen er å bruke riktig type batteri i alle Apple-produkter du eier. Enkelt sagt, bruk riktig batteritype for å forhindre potensielle problemer.

Hold den borte fra barn hele tiden

Pakken til batteriet bør gjøre det klart om batteriet inneholder bitterhet eller ikke. Det er viktig at du sørger for at de små ikke har tilgang til Apple Air Tags.

Dette er gitt at du vil bruke batterier som ikke avgir skadelige kjemikalier. Selv om Air Tag er lukket, bør du ikke la barn leke med det. Dette er fordi det er mulig at de kan få tilgang til knappene som styrer batteriet.

Hvis det er små barn, bør du seriøst vurdere å kjøpe Duracell-batterier i stedet for andre. Det er fordi de er et sjeldent batteriselskap som kommer i barnesikker emballasje, selv med ikke-bittert belegg.

Bytte batteriene til Apple AirTag

Må AirTags lades regelmessig? - iStar.Tips (3)

Så langt har vi gitt et omfattende svar på spørsmålet "må AirTags belastes." Du er tydelig på at AirTags ikke bør belastes. I stedet bør du bytte ut batteriene deres når de tappes ut.

I de fleste tilfeller må du kanskje gjøre dette en gang i året. Så la oss gå videre og lærehvordan du bytter batteriene til AirTagnår de er drenert ut.

 1. Først bør du åpne AirTag. På dette tidspunktet skal AirTag ha sin hvite base nedover.
 2. La nå Apple-logoen vende ned og trykk den ned med to fingre. Pass på at du trykker på den med de to punktene ved siden av logoen.
 3. Du bør vri hetten moturs (mot klokken).
 4. Når du har gjort det, vil lokket slå seg helt av. Du kan ta av hetten. Etter det kan du bytte batteri.
 5. Du kan bytte ut det gamle batteriet med et nytt.
 6. Når batteriet er skiftet ut, bør du sette på lokket igjen for å fortsette.
 7. Vri hetten med klokken slik at du kan forsegle den.

Det er i grunnen det. Når du har gjort det, vil AirTag-en din begynne å fungere som normalt.

FAQ

Her er noen vanlige spørsmål om AirTags og deres strømforsyning.

Bør du lade AirTags?

Nei. AirTags er ikke utformet som oppladbare produkter. De har drevet med CR2032-cellebatterier.

Hva bør jeg gjøre når AirTag-batteriene er tappet ut?

Alt du trenger er å bytte ut batteriene når batteriene er utladet.

Hvor ofte må jeg bytte ut batteriet i en AirTag?

Du trenger ikke bytte ut batteriet i en AirTag. I stedet, når batteriet er tomt, bør du erstatte hele AirTag med en ny.

Er det vanskelig å skifte Airtag-batterier?

Nei. AirTags kommer med en enkel mekanisme for å bytte batterier (vi forklarte det i artikkelen vår). Bare følg disse retningslinjene og bytt ut det gamle batteriet med et nytt AirTag-batteri.

Konklusjon

Apple Air Tags kan ikke lades og har ikke noen form for ladekontakt. Enheten bruker CR2032-batterier.

Så du må fylle på med dem når de går tom, eller den respektive enheten slutter å fungere helt. Alt du trenger er å sørge for å velge dem uten noe bittert belegg.

AirTag-batterilevetiden kan overvåkes i «Finn mitt», slik at du kan bytte batterier før de tømmes.Og det handler om hvor langt AirTags fungerer.

Hvis du trenger å vite noe mer om AirTags og deres funksjonalitet, vennligst gi oss beskjed.

FAQs

How do I make my AirTag invisible to others? ›

If you find an AirTag on you, you can easily disable it to stop sharing your location by twisting counter-clockwise on the back by the Apple logo and taking the battery out. The person on the other end will no longer be able to see your location.

What is the best way to track AirTags? ›

Open the Find My app, then tap the Items tab. Choose the AirTag you want to locate in the Items list. If the AirTag is within range of your device or the Find My network recently detected it, you see it on the map.

How can my wife see my AirTags? ›

Since launch, AirTags have only been able to be owned and used by a single person, but that's changing in the ‌iOS 17‌ update. In the Find My app, you can select an AirTag and choose the "Share This AirTag" option to invite a contact of yours.

Can you let other people see your AirTag location? ›

Unfortunately, you cannot share the AirTag location with the others. You can give your AirTag to your child to track them in the park or nearby location. Or, you can attach it to your pet's collar to keep track of them around the premises.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated: 15/09/2023

Views: 5697

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.