Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (2023)

Ønsker du å gjenskape den berømte Bojangles-kjeksen i hjemmet ditt? Da har du kommet til rett sted! I denne artikkelen skal jeg vise deg en god Bojangles-kjeksoppskrift som smaker likt det de serverer på Bojangles' Famous Chicken 'n Biscuits-restauranter.

Siden det er for kjedelig for meg å kjøpe de originale Bojangles-kjeksene, søker jeg etter en god oppskrift som kan servere samme smak som originalen. Etter å ha testet alle oppskriftene jeg har samlet, skal jeg dele oppskriften som jeg synes er den beste. La oss komme til det!

Mer...

Mock Bojangles kjeksoppskrift: Hvordan lage den perfekt

Hva du trenger

Ingredienser

Utstyr og redskaper

Trinn-for-trinn-instruksjoner

1. Bland ingredienser

2. Rull deigen

3. Bake kjeksene

Flere tips å huske

1. Bruk kalde redskaper og ingredienser

2. Gi en lett berøring

3. Rull jevnt

(Video) Hvordan lage Bojangles kjeks | Flaket og smøraktig Godhet #kjeks #baker #frokostkjeks

Siste tanker

Hva du trenger

Ingredienser

Selvhevende mel

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (1)

For å lage 10-12 kjeks trenger du to kopper selvhevende mel. Hvis du ikke er kjent med denne typen mel, ikke bekymre deg. Selvhevende mel inneholder litt hevemiddel og salt for å gi bakevarene et godt løft.

Det kan hende du må sette til side litt mer mel for å støve overflaten og kjekskutteren. Melet vil forhindre at deigen fester seg. Hvis du ikke finner noe selvhevende mel noe sted, kan du faktisk lage ditt eget. Bare bland to kopper all-purpose mel med en spiseskje bakepulver og 1/4 salt.

Melis

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (2)

Pulverisert eller konditorsukker vil gi sødme uten den kornete teksturen. For denne Bojangles kjeksoppskriften trenger du to teskjeer melis.

Hvis du har neimelisi pantryet ditt kan du lage din egen. Bare ha litt granulert sukker i en foodprosessor eller blender og kjør til det er fint og luftig. Du kan eller ikke kan bruke maisstivelse.

Solid grønnsaksfett

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (3)

Shortening vil gjøre kjeksene dine luftige og møre. Uten den vil ikke kjeksene dine bli flassete. Hydrogenert vegetabilsk matfett produseres vanligvis av palmeolje, bomullsfrø eller soyabønner. Det forblir halvfast ved romtemperatur fordi det gjennomgår en spesifikk prosess kjent somhydrogenering.

For denne oppskriften trenger du 1/2 kopp grønnsaksforkorting. Det er best å bruke en vegetabilsk matfett uten transfett.

Bakepulver

(Video) Denne Bojangles-arbeideren kan bli den neste mesterkjeksmakeren

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (4)

Bakepulver vil få kjeksene til å heve. Hvordan? Ved å tilsette karbondioksid i blandingen gir det et kraftigere trykk for å utvide deigen. Du trenger omtrent to teskjeer bakepulver i denne oppskriften.

Kjernemelk

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (5)

Kjernemelk smaker litt surt på grunn av melkesyren. Når de kombineres med bakepulveret gjør de kjeksene luftige og møre. For denne oppskriften, tilbered 1-1/2 kopper kjernemelk.

Alternativt kan du erstatte kjernemelk med en blanding av melk og eddik eller sitron. Rør ganske enkelt 1-1/4 spiseskje sitronsaft eller eddik til 1-1/2 melk. La denne blandingen sitte i ca. tre minutter eller til melken har krøllet seg.

Smeltet smør

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (6)

Smør vil gi en kremet smak til kjeksene dine. Du vil ha smøret smeltet for å pensle på toppen av kjeksene. For denne oppskriften, tilbered 1/4 kopp smeltet smør.

Smelt smøret enten på komfyren eller i mikrobølgeovnen. For å smelte smør på komfyren, ha smør i en tykk kjele og smelt det over middels varme. Fjern fra varmen når smøret er omtrent 3/4 smeltet, og rør til det er helt smeltet.

Smelt smør i små porsjoner i mikrobølgeovnen. Dekk bollen løst med et papirhåndkle. Sjekk smøret hvert 10.-15. sekund.

Utstyr og redskaper

Bakepapir

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (7)

Kakeplaten vil tjene som beholder for kjeksene dine når de bakes i ovnen. Den store overflaten er ideell for baking av et stort antall kjeks. Hvis du planlegger å kjøpe et nytt informasjonskapselark, se etter standardstørrelsen, 13" x18" siden det ikke er for stort. Det vil gi nok plass til varmesirkulasjon.

Det kan være lurt å unngå disse kakearkene som ikke fester seg fordi de noen ganger inneholder noen giftstoffer og kjemikalier, somPTFE. Det jeg foretrekker er aluminium fordi det er tykkere og mer solid.

(Video) WSAZ First Look at Four - It's Bo Time - 48 Steps to Biscuit Perfection

Et kokeplatestativ kan være nyttig når du trenger å lagre flere kakeark. Ta en titt på anyttig side her.

Kjekskutter

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (8)

For å skjære pent og raskt gjennom deigen trenger du en rund kjekskutter. Den ideelle størrelsen er omtrent tre tommer. Det jeg bruker er en kjekskutter i tinn stål som effektivt gjør jobben.

Bakepensel

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (9)

En konditorkost kommer godt med når du skal påføre det smeltede smøret på toppen av kjeksdeigen rett før du steker dem i ovnen. Pass på at du bruker en ren konditorkost, slik at du ikke gir ekstra smak eller bakterier inn i deigen.

Gaffel

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (10)

For å røre ingrediensene godt, trenger du en gaffel. En rustfri gaffel foretrekkes fremfor en plastisk fordi den er mer holdbar og den kan holde ingrediensene kalde. Selv om du kan blande ingrediensene for hånd, kan det være penere å bruke en gaffel.

Nettingsil

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (11)

For å sile de tørre ingrediensene fra eventuelle faste partikler, bruk en nettingsil. En håndholdt nettingsil foretrekkes fordi den er enkel å kontrollere og manøvrere over en bolle.

Bolle

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (12)

En stor bolle vil tjene som beholderen der du blander de tørre og våte ingrediensene. Selv om du kan bruke hvilken som helst type bolle du har på kjøkkenet ditt, se etter en solid bolle. Du vil ikke ha en spinkel bolle fordi den kan søle ingrediensene på kjøkkenet med bare et lite trykk.

Kjevle

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (13)

Du trenger enkjevleå flate ut deigen til ønsket tykkelse. En kjevle kan være laget av flere materialer: silikon, tre eller metall. En nonstick-belagt stålkjevle kan se lovende ut, men den kan være veldig tung å bruke. Det jeg foretrekker er trepinnen med en litt grov tekstur for å gripe godt om deigen.

Trinn-for-trinn-instruksjoner

1. Bland ingredienser

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (14)

Før du lager deigen, forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit. I en bolle legger du nettingsilen over den og sikter de tørre ingrediensene: to kopper selvhevende mel, to teskjeer bakepulver og to teskjeer melis. Rør de tørre ingrediensene med en gaffel og lag et hull i midten.

Skjær nå inn den faste grønnsaksfettet i midten av melblandingen. Arbeid matfettet inn i melet til det får en fin smule tekstur. Hell deretter 1-1/2 kopper kjernemelk gradvis og rør med en gaffel til det danner en myk deig.

2. Rull deigen

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (15)

For å begynne å kjevle, mel arbeidsflaten og vend deigen ut på den melete overflaten. Elt deigen 8-10 ganger og rull den deretter til 3/4-tommers tykkelse med kjevlen. Unngå å overarbeide deigen fordi det kan føre til veldig tørre kjeks.

Når du har oppnådd ønsket tykkelse, skjærer du gjennom deigen ved hjelp av kjekskutteren. Du kan mele kjekskutteren først for å unngå at den fester seg til deigen. Ikke vri, bare skyv kutteren gjennom deigen og trekk kjeksen rett ut.

3. Bake kjeksene

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (16)

Etter at du har kuttet kjeksene legger du dem på kakeplaten. Pass på at du plasserer kjeksene på like mellomrom. Bruk konditorbørsten og belegg toppene med smeltet smør.

Sett til slutt kakeplaten med kjeks i ovnen og stek i ca 12-15 minutter eller til den er gyldenbrun. Når den tildelte steketiden har gått, tar du kjeksene ut av ovnen og serverer.

Flere tips å huske

Mock Bojangles kjeksoppskrift - hvordan lage den perfekt (17)

Viayummylounge.com

1. Bruk kalde redskaper og ingredienser

Bortsett fra å sikte tørre ingredienser for å fjerne eventuelle klumper,Cupcakes Og Cashmereforeslår å fryse de tørre ingrediensene for å lage flassete kjeks. Når du blander tørre ingredienser, motstå trangen til å bruke hendene. Bruk heller en metallgaffel eller skje for å holde ingrediensene kalde.

Hvis mulig, arbeid kun på kalde overflater, som metall eller tre. Før du ruller deigen, rist deigen for å fjerne overflødig mel.

2. Gi en lett berøring

Når du begynner å blande og røre,Kong Arthur Melforeslår at du bruker milde berøringer. Hver gang du jobber med deigen, oppmuntrer du glutenet til å utvikle seg. Jo mer du agiterer glutenet, jo hardere blir kjeksene dine.

Hvis mulig, elt deigen bare noen få ganger. Noen få bretter gjør at deigen henger sammen. Målet ditt er å se noen dryss av mel på deigen. Du vil ikke ha en jevn deig.

3. Rull jevnt

For å oppnå en fin jevn deig, kjendiskokkJamie Oliverforeslår å snu deigen mens du ruller. Du kan også rulle i forskjellige retninger for å sikre at du har dekket hele overflaten. Hvis mulig, hold arbeidsflaten melet.

Når kjeksene kommer ut i ovnen, sørg for å gjøre noen justeringer for å rydde dem opp. Hvis du ser noen brente biter, skjær dem av med en kniv. For skjeve kanter, rett dem ut med en ostehøvel.

Siste tanker

Nå som du kjenner denne enkle Bojangles-kjeksoppskriften, antar jeg at du ikke trenger å besøke noen av Bojangles' berømte Chicken 'n Biscuits-restauranter. Med noen få ingredienser kan du servere deilige kjeks rett fra ovnen. Familien min var ganske ekstatisk over denne oppskriften fordi de smaker deilig og så enkle å lage.

Hvis du har prøvd å lage noen Bojangles-kjeks hjemme, gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet. Vennligst del denne artikkelen med venner og familie hvis du synes den var nyttig. Takk!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated: 09/10/2023

Views: 5775

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.