Slik legger du Venmo til Apple Pay uten kort i 4 trinn, med bilder (2023)

Slik legger du Venmo til Apple Pay uten kort i 4 trinn, med bilder (1)

Apple Pay og Venmo er to praktiske betalingstjenester på nettet. Begge har gått mainstream, med mange som diskuterer hva som er best. Den gode nyheten er at du kan bruke begge samtidig. Du må legge tilVenmo til Apple Payog bruk Venmo-saldoen din til å betale fra lommeboken.

Men kan du gjøre det uten kort? Nei, legger Venmo tilApple Payuten kort er umulig. Når du integrerer en betalingsapp i Apple Pay, må du koble et debet- eller kredittkort i lommeboken. Tross alt kan Apple Wallet holde digitale kort. Etter å ha lagt til et kort, kan du bruke Venmo- og Apple Pay-kontoer.

Hvis du fortsatt ikke har et Venmo-kort, er det ingenting å bekymre seg for. Søke om et Venmo-kort og legge det til dittApple Paydet er lett. Fortsett å lese for å lære hvordan du legger Venmo til Apple Pay uten kort.

Er det mulig å legge Venmo til Apple Pay uten kort?

Det er umulig å legge Venmo til Apple Pay uten et Venmo-debetkort. Apple Pay er koblet til en digital lommebok som støtter kontaktløse betalinger uten fysiske kort. Den kan bare inneholde kortene dine, ikke betalingsappkontoene eller profildataene dine. Så du vil først få et Venmo-debetkort og deretter legge det til i lommeboken din.

Venmofungerer ikke uten bankkonto, debet- eller kredittkort. Så først må du legge til et kort til Venmo-kontoen din og deretter angi detaljene i Apple Pay-kontoen din for å bruke begge appene sammen. Husk at du bare kan betale hos de selgerne som støtterApple Pay-betalinger.

Slik legger du til Venmo til Apple Pay med et kort

Kontaktløse betalinger er nå blitt det nye normalen. Enten du går til en bensinstasjon for å fylle bilen eller bestiller matlevering, foretrekker du å betale med en digital app. Det er ganske praktisk, ikke sant? Du trenger ikke å søke i lommen etter et debetkort; mobiltelefonen din vil gjøre jobben for deg på bare noen få sekunder.

Du kan bare bruke Apple Pay med Venmo ved å legge til debetkortet ditt i lommeboken. Det er ingen annen måte. Men husk, dukan ikke legge til et Venmo-kredittkorttil Apple Pay, siden betalingstjenesten ikke støtter Venmo-kredittkortet. Så hvis du allerede har et Venmo-debetkort og lurer på hvordan du bruker saldoen medApple Pay, her er hva du må gjøre:

Trinn 1: Start Apple Wallet

Slik legger du Venmo til Apple Pay uten kort i 4 trinn, med bilder (2)

Start medåpne Wallet-appenpå telefonen for å få tilgang til Apple Pay-kontoen din. iPhones kommer med den forhåndsinstallerte Wallet-appen, så du trenger ikke å laste den ned fraApp Store. Bare trykk på Wallet-ikonet for å fortsette.

Trinn 2: Trykk på (+)-ikonet

Slik legger du Venmo til Apple Pay uten kort i 4 trinn, med bilder (3)

Når lommeboken din åpnes,se etter (+)-tegnetøverst til høyre på skjermen. Trykk på den for å legge til Venmo-debetkortet ditt i Apple Pay. Du kan legge til andre digitale kort fra dette alternativet, inkludert ID-kort, billetter, førerkort osv.

Trinn 3: Velg Debet- eller Kredittkort

Slik legger du Venmo til Apple Pay uten kort i 4 trinn, med bilder (4)

Apple Wallet lar deg legge til debet- og kredittkort på kontoen din. Ditt Venmo Mastercard er et debetkort, så du må legge det til i lommeboken.Velg Debet- eller KredittkortfraKort typeseksjon.

Trinn 4: Skriv inn Venmo-kortdetaljer

Slik legger du Venmo til Apple Pay uten kort i 4 trinn, med bilder (5)

Den neste skjermen krever at du skanner Venmo-debetkortet ditt fra forsiden og baksiden. Du må åpne telefonens kamera og holde det over kortet. Detaljene legges inn i Wallet-appen automatisk.

Alternativt kan du legge til kortdetaljene manuelt også. Ganske enkeltTrykk på Angi kortdetaljer manuelt.Med dette alternativet må du skrive inn kortets nummer, CVC- eller sikkerhetskoden og utløpsdatoen.

Når Apple Pay bekrefter Venmo-kortet, blir det en betalingsmetode i lommeboken din. Du kan nå bruke Venmo-kortet ditt hos enhver selger som godtar Apple Pay. Du kan beholde debetkortet ditt hjemme og bruke det virtuelt.

Hvordan overføre penger fra Venmo til Apple Pay

Selv om du ikke kan legge Venmo til Apple Pay uten kort, kan du detoverføre pengertil det uten å bruke debet- eller kredittkortet ditt. Selvfølgelig er det umulig via en direkte rute, så du må gjøre det indirekte gjennom en mellombankkonto.

Du kan koble Apple Pay og Venmo til én bankkonto og overføre penger fra Venmo til Apple Cash. Men før du fortsetter, sørg for at Venmo-kontoen, Apple Pay og bankkontoen din har et lignende for- og etternavn. Ellers ville all din innsats vært forgjeves.

Når Venmo og Apple Wallet har bekreftet bankkontoen din, kan du raskt overføre penger til kontoen din. Send deretter beløpet til Apple Pay. Her er hvordan hele prosessen vil gå:

Koble en bankkonto til din Venmo

 1. Start først Venmo-appen på telefonen ogåpne Meg-fanenfor å få tilgang til innstillingene. Alternativt kan du velge hamburgerikonet for å åpne hurtigmenyen.
 2. Nå,plukke ut betalingsmetoder.
 3. Trykk på Legg til bank eller kortalternativ og derettervelg Bank.
 4. Skriv inn bankkontoopplysningene dine riktig på neste skjermbilde og vent til bekreftelsesprosessen er fullført.
 5. Venmo vil nå gi deg en liste over støttede banker. Velg den du bruker som mellommann, ogbankkonto vil bli lagt tiltil Venmo-kontoen din.

Venmo vil sende deg $1 som en del avprosess for bekreftelse av bankkonto. Sørg for at du har minst $2 på bankkontoen din slik at du ikke ender opp med en kassekreditt. Ellers vil Venmos transaksjon avvise, og hele innsatsen din vil gå forgjeves.

Legg til bankkontoen i Apple Pay

 1. Åpne Apple Wallet-appen ogtrykk på Apple Cash Card.
 2. Velg Mereller ikonet med tre prikker øverst til høyre på skjermen.
 3. Trykk på Legg til penger.
 4. Skriv inn beløpet du ønsker å legge til Apple Pay fra Venmo. Du kan ikke overføre mindre enn $10. Når du har lagt inn beløpet,trykk Legg tilog bekreft instruksjonene på skjermen.

Apple Pay kan ta litt tid å bekrefte denne transaksjonen. Du kan til og med bli bedt om å autentisere deg selv gjennom et passord, Touch ID ellerFace ID. Bare fullfør instruksjonene på skjermen for å legge Venmo til Apple Pay.

Kan du bruke Venmo til å kjøpe App Store?

Du kan bruke Venmo-debetkortets saldo til å foreta kjøp i appen, inkludert de som er startet på Apple Store. Du kan også bruke Venmo-kortet ditt til å betale for favorittproduktene dine i fysiske Apple Stores.

Hvis du ikke vil bruke Venmo-kortet ditt til dette formålet, kan du legge til penger på Apple Pay ved å bruke banken som mellommann. Når lommeboken er påfyllt, kan du enkelt kjøpe ting fra App Store.

Fordeler med å koble Venmo til Apple Pay

Du kan legge Venmo til Apple Pay gjennom en mellombankkonto, og det er et par fordeler ved å legge tilVenmotil Apple Pay. Her er bare tre av dem:

 • Praktiske og raske transaksjoner:Å ha Venmo og Apple Pay installert samtidig på telefonen din, vil hindre deg fra bryet med å bla gjennom lommene etter lommeboken. Du kan umiddelbart foreta betalinger fra en av appene.
 • Sikkerhet:Apple Pay er en sikker plattform som bruker avansert krypteringsteknologi. Å legge Venmo til Apple Pay betyr at din personlige betalingsinformasjon vil være beskyttet.
 • Cashback-insentiver:Å bruke Venmo-debetkortet ditt med Apple Pay kan hjelpe deg å tjene forskjellige insentiver eller cashback-belønninger. Det vil imidlertid avhenge av korttypen din.

Kan ikke legge til et Venmo-kort i Apple Pay? Prøv disse rettelsene

Du vet nå hvordanlegg Venmo til Apple Paygjennom et kort. Noen ganger kan det imidlertid hende du ikke kan koble til Venmo-debetkortet ditt. Det kan være en feil fra Apple Pays side eller Venmos server - det er vanskelig å vite. I slike situasjoner kan du prøve følgende feilsøkingstrinn for å komme i gang:

 • Kontakt Venmo Support for å sikre at kortet ditt er kompatibelt med Apple Pay.
 • Sjekk om en oppdatering er tilgjengelig på iOS, macOS eller watchOS. I så fall godtar du dem og prøver å legge til kortet på nytt.
 • Sørg for at du er i enland eller region som støtter Apple Pay-transaksjoner.
 • Se om dinenheten støtter Apple Pay.
 • Sjekk internettforbindelsen din og løs eventuelle problemer.
 • Du ser kanskjeKunne ikke legge til kort, kortenhetsgrense,ellerKunne ikke legge til kortledetekster mens Venmo legges til i Apple Wallet. Kontakt i så fall Apple Support eller Venmo kundeservice.

Avslutt

Å legge til Venmo til Apple Pay uten kort er umulig. Apple Pay er en digital lommebok som kun kan inneholde kort. Så uansett hvilken betalingstjeneste du vil bruke med Apple Wallet, må du koble kortet til Apple Pay. Det er ingen annen måte. Det er imidlertid en begrensning. Du kan bare legge til Venmo-debetkortet til Apple Pay-kontoen din, ikke kredittkortet. Bare åpneLommebokpå telefonen, trykk(+), trykkDebet- eller kredittkort, skann Venmo-debetkortet ditt, og du er ferdig. Nå kan du bruke Venmo-saldoen din til å kjøpe fra Apple Pay-kontoen din!

Slik legger du til Venmo til Apple Pay uten kort i 4 trinn, med vanlige spørsmål om bilder (ofte stilte spørsmål)

Kan jeg legge Venmo til Apple Pay uten kort?

Du kan ikke legge Venmo til Apple Pay uten kort siden Apple Pay er integrert i Wallet-appen. Det er en digital lommebok som kun holder digitale kort for kontaktløse betalinger. Så hvis du vil bruke en betalingsapp med Apple Pay, må du koble kortet til lommeboken.

Kan jeg legge til et Venmo-kredittkort i Apple Pay?

Nei, du kan ikke legge til et Venmo-kredittkort i Apple Pay. Du kan imidlertid bruke Venmo-debetkortet ditt med det.

Hvilke kort kan jeg legge til i Apple Wallet?

Du kan legge til debet- eller kredittkort, transittkort, førerkort, konsertkort, flybilletter, stats-ID, nøkler og mange flere digitale kort i Apple Wallet.

Fungerer Apple Pay uten fysisk kort?

Apple Pay støtter kontaktløs betaling uten å kreve et fysisk kort. Du trenger bare å legge til det fysiske kortet i Wallet-appen og bruke det til å betale virtuelt.

Hvordan tar jeg ut penger fra Venmo uten kort?

Hvis du ikke har et kort, kan du ta ut kontanter fra Venmo fra bankoverføringsalternativet. Åpne sidemenyen i Venmo-appen og trykkOverfør til bank. Skriv deretter inn pengene du vil ta ut og velg bankkontoen du vil sende dem til. Til slutt, bekreft opplysningene dine og trykk påOverføreknapp. Midlene vil være tilgjengelig i banken din om noen dager, og du kan ta dem ut når som helst.

FAQs

Can you go from Venmo to Apple Pay? ›

However, you can't add Venmo to Apple Pay directly. You'll need to do so indirectly. Just connect a bank account to your Venmo, and then link that bank account to Apple Pay. That way, you can quickly transfer money from your Venmo to Apple Pay.

Which is better Venmo or Apple cash? ›

Apple Pay charges zero transaction fees, regardless of whether you're sending money from your debit card, credit card, or bank account. Apple won't tack anything onto your total. Conversely, Venmo will charge you 3% to transact with your credit card. However, all debit card or bank account payments are free.

Can I get cash back with Apple Pay? ›

Yes, you can get cash back with Apple Pay at any store that accepts Apple Pay as a payment method, as long as the store offers cash back and you have a debit or credit card linked to your Apple Pay account.

Can I transfer Apple cash to Cash App? ›

You can't send money directly from Apple Pay to Cash App. For this, you have to complete a 2-step process. First, you have to withdraw money from your bank account or debit card. After that, to add your Cash App balance, use Cash App's Add Cash function.

Can I use Venmo and PayPal with Apple Pay? ›

If you're shopping online using PayPal's checkout flow, you'll also soon be able to select Apple Pay in addition to existing payment options. And next year, US customers will be able to add PayPal and Venmo network-branded credit and debit cards to Apple Wallet and use them anywhere Apple Pay is accepted.

How do I transfer money from Venmo to cash App instantly? ›

You can't transfer money from Venmo to Cash App directly, but there are a few ways to do it indirectly. For instance, you can do it through Direct Deposit on your Cash App account or by connecting your Cash Card to your Venmo account.

Is Apple Pay safer than cash? ›

Key Takeaways. Apple Pay is certainly safer than cash and it has more safety features than credit cards. Some security features, like two-factor identification, are optional. A complicated passcode is still a good idea.

What is the difference between Apple cash and Apple Pay? ›

In a nutshell, here are the differences between these three Apple offerings: Apple Pay: The system in your iPhone that makes digital payments possible. Apple Card: A digital and physical credit card. Apple Cash: Like a prepaid debit card in your Apple Wallet that allows you to send and receive money.

Is Apple Pay more secure than debit card? ›

Apple Pay is safer than using a physical credit, debit, or prepaid card. Face ID, Touch ID, or your passcode are required for purchases on your iPhone, Apple Watch, Mac, or iPad. Your card number and identity aren't shared with merchants, and your actual card numbers aren't stored on your device or on Apple servers.

Why can't i get cash back with Apple Pay? ›

The vendor must accept Apple Pay. Said vendor must also offer cash back. You must have your credit card linked or debit card linked properly to a valid payment method.

What is Apple Card credit limit? ›

The limits are determined by the cardholder's credit score, credit age, and income at the time of application. Cardholders have reported credit limits as low as $50 and as high as $15,000. An Apple Card may be shared using Apple Card Family. It requires each person to be over 13 years old to share the card.

Can you get cash back with Apple Pay at CVS? ›

Yes, CVS does take Apple Pay for cash-back transactions. Simply select Apple Pay as your payment method and follow the on-screen instructions to complete the transaction.

How to transfer money from Apple Cash to Cash App without card? ›

After you have transferred the funds from Apple Pay to your bank account, you can send those funds to Cash App by following these steps:
 1. Navigate to your Cash App Home Screen and tap on the Money tab.
 2. Press on Add Cash and choose your desired amount.
 3. You can use Touch ID or enter your PIN to confirm the transaction.
Jan 11, 2023

How do I withdraw money from Apple Cash App? ›

On iPhone: Open the Wallet app, tap your Apple Cash card, tap the More button. , then tap Transfer to Bank. . On iPad: Open the Settings app, tap Wallet & Apple Pay, tap your Apple Cash card, then tap Transfer to Bank.

Can you transfer Apple cash to ATM? ›

Unfortunately, you cannot directly withdraw cash from an ATM using Apple Pay. To access cash, you will have to transfer funds from Apple Pay to a bank account or use the Apple Pay Cash Card in stores that accept Apple Pay for purchases.

How do I transfer money to Apple Pay? ›

Add money to Apple Cash
 1. Go to your card info: iPhone: Open the Wallet app, tap your Apple Cash card, tap the More button. ...
 2. Enter an amount. ...
 3. Tap Add, then confirm the U.S. debit or prepaid card2 that you want to use to add money, and confirm the correct billing address. ...
 4. Confirm with Face ID, Touch ID, or passcode.
Jun 22, 2023

Can I transfer money from Venmo to PayPal? ›

The best part is that it is completely free! All you need is a valid email address and a linked bank account. So long as you link the same bank account to both your PayPal and Venmo accounts, you will be able to move money from Venmo to PayPal, and vice-versa, using your linked bank account.

How do I get a virtual card on Venmo? ›

Go to your Account Dashboard and click on the 'Activate Virtual Card' button, or: On Mobile, go to Account → Cards → Virtual Card. On the Web, go to the Cards → Virtual Card tab. Read the terms and conditions and confirm the agreement.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated: 14/09/2023

Views: 5899

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.