Tar Baskin Robbins Apple Pay? (nåværende svar) (2023)

Innhold

TwitterFacebookHva skjerredditLinjeE-POST

Jeg har stilt det samme spørsmålet om Baskin Robbins Cafe de siste dagene, men har ikke klart å finne svar. Tar Baskin Robbins Apple Pay? Jeg fikk endelig svar. Og nå deler jeg det med deg. Baskin Robbins bruker Apple Pay som betalingsalternativ i butikkene sine, men ikke online eller gjennom en mobilapp.

Hva er Baskin Robbins?

Baskin Robbins er en amerikansk restaurantkjede som spesialiserer seg på is og kaker. De serverer iskrem, frosne drinker, iskremkaker og andre frosne godbiter i 50 land. Deres bestselgende iskremsmaker er vanilje, sjokolade, mintsjokolade, praliner og sjokolade. Baskin Robbins åpnet sin første butikk i California i 1945, og takket være kvalitetsingrediensene og gode smaken har den nå over 5600 lokasjoner over hele verden.

Hva er Apple Pay?

Eier du en iPhone eller Apple Watch? Med Apple Pay kan du bruke Apple iOS-enhetene dine til å betale i butikker, gjennom apper og på nettet. Det er trygt,kontaktløsog enkel betalingsmåte. Borte er dagene med å vente på en endring i registeret eller bruke en kredittkortleser med tusenvis av kort inni. Bytt i stedet ut kortet med en digital Apple Pay-lommebok. Fortsett å lese for å lære mer om hvordan du kan bruke denbetale Applegjør livet ditt enklere hos Baskin Robbins!

A: Tar Baskin Robbins Apple Pay?

Baskin Robbins bruker Apple Pay i restaurantene sine, men ikke online eller via mobilappen. Så neste gang du er i humør for iskrem, bruk Apple Pay til å betale via telefon hos Baskin Robbins.

Ifølge AppleBaskin Robbins begynte først å akseptere Apple Pay i 2015.

Er Apple Pay akseptert overalt?

For tiden jobber Apple Pay i mer enn 2,5 millioner butikker i USA,dekker 85 % av alle amerikanske handelsmenn. Butikker som godtar Apple Pay inkluderer mange avanserte forhandlere, dagligvarebutikker,restaurant, store pakker, apotek og apper fra noen av USAs mest populære merker. Det betyr at 15 % av butikkene, inkludert Walmart, fortsatt ikke aksepterer Apple Pay. Dessverre, selv om Apple Pay og kontaktløse kort er den enkleste måten for kunder å betale på, er det fortsatt utbetalinger. Hvordan vet du at favorittbutikkene dine bruker Apple Pay?

Hvordan vet jeg hvor Apple Pay godtas?

Det kan være en utfordring å finne ut om en restaurant godtar Apple Pay. Du kan spørre i skranken eller søke på nettet, men uansett er det fortsatt et problem. Heldigvis gjør Apple det enkelt å finne ut om din Baskin Robbins-lokasjon godtar Apple Pay.

For å se om en restaurant bruker Apple Pay, åpne Apple Maps-appen på iPhone. Finn deretter butikkens beliggenhet og bla ned til delen "Nyttig informasjon" under butikkens nettstedsadresse. Hvis du ser Apple Pay-logoen eller en hake ved siden av "Godta Apple Pay", så vet du at butikken godtar Apple Pay!

Hvilke gatekjøkken krever Apple Pay?

Amerikanere elsker å bruke Apple Pay, men ikke alle restauranter aksepterer det som betalingsmetode. Foruten Baskin Robbins, her er noen andre hurtigmatsteder som tar Apple Pay i USA: Au Bon Pain, Chick-fil-a, Chili's, Chipotle, Dunkin Donuts, El Pollo Loco, Firehouse Subs, Fuddruckers,Inn-inn-ut, Jamba Juice, Jack in the Box, Jersey Mike's Subs, Johnny Rockets, KFC, Luby's,McDonald, Panera Bread, Peet's Coffee, Pizza Hut, Popeyes, Qdoba, Rubio's, Starbucks, Subway, Taco Bell, Tropical Smoothie Café, Whataburger a White Castle.

Hvordan bruker du Apple Pay hos Baskin Robbins?

Klar til å betale for maten din hos Baskin Robbins med Apple Pay? Først, har du satt opp Apple Pay på iPhone eller Apple Watch? Hvis du allerede har satt den opp, gå til neste seksjon; ellers, les videre.

Slik setter du opp Apple Pay på iPhone eller Apple Watch

For å sette opp Apple Pay på iPhone, gå til "Innstillinger" og velg "Wallet & Apple Pay". Deretter velger du alternativet "Legg til fane". Trykk "Fortsett" og velg betalingstypen du vil bruke. Legg til kredittkortinformasjonen din enten ved å holde iPhone over kredittkortet til den leser kredittkortnumrene dine, eller du kan angi kredittkortinformasjonen manuelt.

Deretter godtar du Apples vilkår og betingelser og fullfører alle nødvendige trinn for kredittkortverifisering. Etter det vil kortet ditt være i Apple Wallet-appen og klart til bruk.

Du må bruke en sammenkoblet iPhone for å konfigurere Apple Pay på Apple Watch. Åpne "Apple Watch"-appen ved å bruke den sammenkoblede iPhonen. Deretter trykker du på "Wallet & Apple Pay." Trykk nå på "Legg til kort" og følg instruksjonene for å legge til ditt foretrukne kredittkort til Apple Pay Apple Pay.

Merk: Noen forhandlere begrenser hvor mye du kan bruke på en kontaktløs betalingsmetode som Apple Pay. Vanligvis vil en betaling over denne grensen fortsatt gå gjennom, men ekspeditøren vil enten sjekke ID-en din eller be om en signatur. Du vil sjelden bli bedt om å betale med et fysisk kredittkort eller kontanter.

Slik bruker du Apple Pay hos Baskin Robbins med din iPhone

Hvis du bruker en iPhone til å betale med Apple Pay, følger du disse trinnene:

 1. Først dobbeltklikker du på høyre knapp på iPhone.
 2. Se deretter på iPhone-skjermen hvis du bruker Face ID, plasser fingeren på hjemmesensoren hvis du bruker Touch ID, eller skriv inn passordet ditt.
 3. Til slutt holder du iPhone over den kontaktløse betalingsleseren. Hold den til du hører et ping, betalingsleseren viser en grønn hake, eller iPhone-skjermen viser en hake og ordet «Ferdig». Og det er gjort! Kjøpet ditt er fullført.

Slik bruker du Apple Pay hos Baskin Robbins med Apple Watch

 1. Først dobbelttrykker du på sideknappen på høyre side av skiven.
 2. Deretter, hvis du blir bedt om det, skriv inn passordet ditt.
 3. Til slutt holder du Apple Watch over den kontaktløse betalingsleseren til betalingen er fullført. Og det er gjort!

Hvilke betalingsmåter godtar Baskin Robbins?

Baskin Robbins godtar følgende betalingsmåter: Visa, Mastercard, Discover, American Express, debetkort, Baskin Robbins gavekort og kontanter. Apple Pay, Google Pay (Android Pay) og Samsung Pay på alle betalingssteder i butikken.

Hvor kan du kjøpe Baskin Robbins gavekort?

Gavekort kan kjøpespå Baskin Robbins nettside, mobilappene deres eller deltakende butikker. Kortene er gyldige hos deltakende Baskin Robbins ogDunkin' Donutsplassering. Du kan lage ditt eget gavekort på deres nettside, inkludert å bruke ditt eget bilde.

Mange Baskin Robbins-steder i Kansas, Nebraska, Oklahoma og Tennessee godtar ikke gavekort.

Hvordan sjekker du saldoen på Baskin Robbins gavekort?

Du kan sjekke saldoen på Baskin Robbins-gavekort ved å ringe 1-888-729-2489. Skriv inn gavekortnummeret når du blir bedt om det.

Godtar Baskin Robbins sjekker?

Nei, Baskin Robbins godtar ikke sjekker som betalingsmåte.

Bere Baskin Robbins EBT?

Baskin Robbins godtar ikke EBT-kort på noen av sine lokasjoner.

Har Baskin Robbins en app?

ProsjektBaskin-Robbins mobilapplar deg bestille hva som helst fra den lokale Baskin Robbins-menyen rett fra din iPhone. Last ned Baskin Robbins Cafe-appen i dag og dra nytte av gode tilbud, en gratis skje med iskrem ved første gangs bruk, en bursdagsoverraskelse og raskere utsjekking. Appen er også tilgjengelig for Android-enheter viaGoogle Play.

Baskin Robbins levering

Hvis du har lyst på Baskin Robbins, men ønsker detlevert,Uber spiser, DoorDash og Postmates vil levere iskremgodbitene dine på døren i utvalgte områder.

Baskin Robbins Vanlige spørsmål

Folk har ofte spesifikke spørsmål om Baskin-Robbins. Her er svar på noen av de vanligste spørsmålene folk stiller.

Kan du bruke Dunkin'-appen til å betale for Baskin-Robbins?

Nei, du kan ikke bruke Dunkin Donuts-appen til å betale for Baskin-Robbins. Du kan imidlertid bruke et Dunkin Donuts-gavekort til å betale for Baskin-Robbins på steder som aksepterer gavekort. Mange Baskin Robbins-steder i Kansas, Nebraska, Oklahoma og Tennessee godtar ikke gavekort.

Hvor lenge varer Baskin-Robbins-kaker?

Så snart den kommer ut av fryseren, Baskin-Robbins iskremkakerdet vil ta en timeved hjelp av den medfølgende tørrisen. Inne i fryseren smaker iskremkaken best hvis den spises innen sju dager. For å unngå frostbrenning, legg kaken i en lufttett beholder.

Er Baskin-Robbins iskrem kosher?

Også,hver iskremsmak på Baskin-Robbins er kosher, bortsett fra Rocky Road.

Er Baskin Robbins halal?

De fleste Baskin Robbins iskremsmaker og -kaker er sertifisert halal av Islamic Food and Nutrition Council of America (IFANCA). For å finne ut om favorittissmaken din er halal, brukIFANCA-sertifiseringssøkeverktøy.

Er det egg i iskremkaken?

Ja, iskremkaken inneholder egg.

Er Baskin-Robbins peanøttfri?

Nei, Baskin-Robbins inneholder ikke peanøtter.Ethvert Baskin-Robbins-produkt kan inneholde eller ha kommet i kontakt med peanøttermelk, soya, egg, nøtter eller hvete. Hvis du har peanøttallergi, bør du unngå Baskin-Robbins.

Gir Baskin-Robbins gratis is til bursdager?

Ja, Baskin-Robbins gir deg en gratis skje med iskrem på bursdagen din hvis du er medlemBursdagsklubben. Bursdagsklubben er gratis og din gratis 2,5 oz kupong vil bli sendt til deg på e-post på bursdagen din.

Du kan også være interessert i:

 • Har Dairy Queen milkshake? (Cocktailer, malt og mer)

  Dairy Queen er en kjede av restauranter som selger iskrem, frossen yoghurt og andre godbiter. Men har Dairy Queen milkshake?

 • Trader Joe's Apple Pay

  Trader Joe's og Apple Pay? Tar Merchant Joe Apple Pay? Vi svarer på det spørsmålet og mye mer om Apple Pay her.

 • Tar Wendy's Apple Pay? (Bekreftet svar) (2023)

  Lurer du på om Wendy's vil ta Apple Pay? Vi svarer på det spørsmålet og hjelper deg å forstå hvordan du bruker Apple Pay.

 • Tar Albertsons Apple Pay? (bekreftet svar)

  Apple Pay er en enkel måte å betale for dagligvarer med iPhone eller Apple Watch. Men tar Albertsons Apple Pay? Her er svaret!

 • Tar Target Apple Pay? (Oppdatert svar for 2023)

  Shopping på Target? Tar Target Apple Pay? Her er svaret pluss et triks for å raskt sjekke om en butikk godtar Apple Pay eller ikke!

FAQs

Can you pay with Apple Pay at Baskin-Robbins? ›

The good news is that Baskin-Robbins does accept Apple Pay as a form of payment. This means that you can use your iPhone or Apple Watch to make your purchase at the store. You can also use Apple Pay to order online through the Baskin-Robbins website or mobile app.

Does Baskin-Robbins take American Express? ›

Our store phone numbers are listed below . What forms of payment are acceptable for my online order? All Baskin-Robbins shops accept Visa, MasterCard, American Express, and Discover for online orders. Cash and coupons can be accept in store only.

How to get free ice cream from Baskin-Robbins? ›

Get a free* small scoop on your birthday when you join the Birthday Club. Add your family members' birthdays to your account and we'll also send you a coupon for a free* birthday scoop to share. *Free 2.5-oz.

Can Baskin-Robbins gift cards be used at Dunkin Donuts? ›

1. Where can I use my Baskin-Robbins gift card? Our gift cards are accepted at participating Baskin-Robbins locations, Dunkin'/Baskin-Robbins combo locations and Dunkin' locations in the U.S. only.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated: 20/10/2023

Views: 5895

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.