Tar Carl's Jr Apple Pay i 2023? [Manuelt godkjent] (2023)

Saltmoney.org er leserstøttet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet provisjon uten kostnad for deg.

Det har vært utallige ganger hvor jeg har stått i kø på en gatekjøkkenrestaurant, febrilsk letet gjennom lommeboken min bare for å innse at jeg har glemt kredittkortet mitt hjemme.

Denne situasjonen kunne lett vært unngått hvis bare restauranten godtok et praktisk og kontaktløst betalingsalternativ som Apple Pay. Dette fikk meg til å lure på – tar Carl's Jr Apple Pay?

Hvis du er noe som meg, vil det å ha et raskt svar på dette spørsmålet spare deg for fremtidige øyeblikk av panikk ved registrene. Så, etter å ha gjort litt undersøkelser, her er detaljene om hvorvidt Carl's Jr godtar Apple Pay eller ikke og annen nyttig informasjon for en problemfri matopplevelse.

Hopp videre

Carl's Jr: En oversikt

Tar Carl's Jr Apple Pay i 2023? [Manuelt godkjent] (1)

Carl's Jr.er en amerikansk hurtigmatrestaurantkjede som spesialiserer seg på burgere, pommes frites og andre klassiske amerikanske hurtigmatvarer.

Selskapet ble grunnlagt i 1941 av Carl Karcher i Anaheim, California, og har siden vokst til en populær kjede med over 1000 lokasjoner over hele USA og i flere andre land.

Hos Carl's Jr. kan kundene nyte en rekke menyelementer, inkludert den berømte Western Bacon Cheeseburger, laget med en flammegrillet biffpatty, sprøtt bacon, løkringer og barbecuesaus. Andre populære menyelementer inkluderer håndpanerte kyllingsmørbrød, grillet kyllingsmørbrød og lastet pommes frites.

Tar Carl's Jr Apple Pay?

Tar Carl's Jr Apple Pay i 2023? [Manuelt godkjent] (2)

Leter du etter en saftig burgerfiks på Carl's Jr, men vil ikke rote rundt med lommeboken? Si farvel til kontant- og kortkamp, ​​for svaret er her: Apple Pay! Det stemmer, sett tennene ned i en appetittvekkende burger mens du enkelt trykker på iPhone eller Apple Watch for å betale for måltidet.

Ikke mer å grave i lommene eller miste kortet ditt i shuffle. Med bekvemmeligheten avApple Pay, kan du unne deg et deilig Carl's Jr-måltid uten å gå glipp av noe.

Carl's Jr annonserer ikke aktivt for detaksept av Apple Pay, men det er fortsatt tilgjengelig som betalingsalternativ for kunder som foretrekker å bruke det. Det er alltid en god idé å spørre kassereren eller se etter Apple Pay-skilt i restauranten, bare for å bekrefte at det er akseptert før du foretar kjøpet.

Hvordan betale med Apple Pay på Carl's Jr.

Tar Carl's Jr Apple Pay i 2023? [Manuelt godkjent] (3)

Her er en trinn-for-trinn-guide for hvordan du bruker Apple Pay til å betale for Carl's Jr-bestillingen din, enten du er på gjennomkjøringen, restauranten eller bestiller på nettet:

At the Drive-Through:

 • Kjør opp til bestillingshøyttaleren og legg inn bestillingen som vanlig.
 • Når det er på tide å betale, informer kassereren om at du vil brukeApple Pay.
 • Følg instruksjonene på telefonen for å aktivere Apple Pay.
 • Hold telefonen nær den kontaktløse leseren for å fullføre transaksjonen.

I restauranten:

 • Gå til kassen og legg inn bestillingen.
 • Når det er på tide å betale, gi beskjed til kassereren om at du vil bruke Apple Pay.
 • På din iPhone, dobbeltklikk på sideknappen og autentiser med Face ID eller Touch ID.
 • Hold telefonen nær den kontaktløse leseren for å fullføre transaksjonen.

Online bestilling:

 • Besøk Carl's Jr-nettstedet eller bruk mobilappen deres for å legge inn bestillingen.
 • I kassen velger du Apple Pay som betalingsmåte.
 • Følg instruksjonene på telefonen for å autentisere med Face ID eller Touch ID.
 • Når betalingen er godkjent, vil bestillingen din bli behandlet og du vil motta en bekreftelse.

Hvorfor Apple Pay?

Tar Carl's Jr Apple Pay i 2023? [Manuelt godkjent] (4)

Apple Pay er en rask og praktisk betalingsmetode tilgjengelig hos Carl's Jr, som tilbyr flere fordeler til kundene. Hvis du ser etter et betalingsalternativ som er raskt og enkelt, her er noen grunner til at du bør vurdere å bruke Apple Pay hos Carl's Jr:

 • Hastighet og bekvemmelighet: Med Apple Pay kan du betale for bestillingen din med bare noen få trykk på telefonen, noe som gjør betalingsprosessen mye raskere og mer praktisk enn å bruke kontanter eller kredittkort. Dette er spesielt nyttig hvis du har det travelt eller hvis det er en lang kø bak deg.
 • Kontaktløs: Apple Pay er en kontaktløs betalingsmetode, noe som betyr at du ikke trenger å berøre betalingsterminalen fysisk for å fullføre transaksjonen. Dette er spesielt nyttig under COVID-19-pandemien, da det reduserer risikoen for spredning av bakterier og bidrar til å holde alle trygge.
 • Sikkerhet: Apple Pay er en av de sikreste betalingsmetodene som er tilgjengelig. Når du brukerApple Pay, er ikke kredittkortinformasjonen din lagret på enheten din eller delt med selgeren. I stedet opprettes et unikt enhetskontonummer for hver transaksjon, som sikrer at kortinformasjonen din forblir trygg og privat.

Å bruke Apple Pay hos Carl's Jr er et smart valg som kan spare deg for tid, holde informasjonen din sikker og til og med hjelpe deg å tjene belønninger. Det er en rask, enkel og kontaktløs måte å betale for måltidet ditt på, som du kan føle deg bra med.

Fremtiden for mobilbetaling på hurtigmatrestauranter

Tar Carl's Jr Apple Pay i 2023? [Manuelt godkjent] (5)

Med den utbredte bruken av Apple Pay og andre populære betalingsalternativer som Google Pay, går kundene raskt bort fra kontant- og kortbetalinger. Dette skiftet gjør betalingsprosessen mer effektiv, sikker og praktisk for både kunder og ansatte.

Etter hvert som flere bedrifter tar i bruk mobile betalingssystemer, vil fastfoodrestauranter dra nytte av forbedret kundeservice og raskere transaksjoner. Kunder kan for eksempel foreta raske betalinger uten å måtte rote i lommeboken eller vente i lange køer.

Videre bidrar kontaktløse betalinger til å redusere bakterieoverføring mellom kunder og ansatte, og gir en enda større grad av sikkerhet.

Fremtiden for mobilbetaling på gatekjøkken ser veldig positiv ut med flere bedrifter som tilbyr kontaktløse betalingsalternativer til sine kunder. Denne trenden vil føre til mer effektive transaksjoner samt økt kundetilfredshet og lojalitet på lang sikt.

Betalingsalternativer tilgjengelig hos Carl's Jr.

Tar Carl's Jr Apple Pay i 2023? [Manuelt godkjent] (6)

Carl's Jr. tilbyr en rekke betalingsalternativer for kunder å velge mellom, inkludert:

 • Penger: Kontanter er et allment akseptert betalingsalternativ hos Carl's Jr., og mange kunder foretrekker fortsatt å bruke det på grunn av sin enkelhet og bekvemmelighet.
 • Kreditt-/debetkort: Carl's Jr. aksepterer store kreditt- og debetkort, inkludert Visa, Mastercard, American Express og Discover.
 • Gavekort: Carl's Jr. tilbyr gavekort som kan brukes til å betale for mat og drikke. Disse kan kjøpes online eller på et Carl's Jr.-sted.
 • Mobile betalingsapper: I tillegg til Apple Pay godtar Carl's Jr. andre mobilbetalingsapper som Google Pay og Samsung Pay.
 • Sjekker: Selv om det er mindre vanlig, godtar Carl's Jr. personlige sjekker som betalingsmåte.

Betalingsalternativer kan variere fra sted til sted, det er alltid en god idé å bekrefte med kassereren eller sjekke om det er skilt før du legger inn bestillingen.

Vanlige spørsmål angående Apple Pay og Carl's Jr.

Tar Carl's JrTakeApple PayDrive-Thru?

Ja, Carl's Jr. godtar Apple Pay ved gjennomkjøringen. Bare informer kassereren om at du vil bruke Apple Pay og hold telefonen nær den kontaktløse leseren for å fullføre transaksjonen.

Hvor godtas Apple Pay?

Apple Pay aksepteres hos et økende antall forhandlere og bedrifter over hele verden, inkludert dagligvarebutikker, restauranter, bensinstasjoner og mer. Den kan også brukes til nettkjøp og betalinger i appen.

Er Apple Pay sikkert?

Apple Pay er en sikker betalingsmetode som bruker avansert kryptering og tokenisering for å beskytte betalingsinformasjonen din.

Er det noen gebyrer for bruk av Apple Pay hos Carl's Jr.?

Det er ingen ekstra avgifter for bruk av Apple Pay hos Carl's Jr. Det er akkurat som å bruke alle andre betalingsmåter.

Konklusjon

Leter du etter en rask og praktisk måte å betale for måltidet ditt på Carl's Jr., vil du gjerne vite at de gjør detgodta Apple Pay.

Enten du er på kjøreturen, i restauranten eller bestiller på nett, er Apple Pay en sømløs betalingsmetode som kan spare deg for tid og problemer.

Med de ekstra fordelene med sikkerhet, kontaktløs betaling og integrering av lojalitetsprogram, er det ikke rart at flere og flere kunder henvender seg til Apple Pay hos Carl's Jr.

FAQs

Does Carl's Jr take Apple Pay? ›

The good news is that Carl's Jr does accept Apple Pay at all of its locations in the US and other parts of the world. You can use Apple Pay to pay for your meal inside the store or at the drive-through window. You can also use Apple Pay to order online through the Carl's Jr website or with its mobile app.

Is Apple Pay available now? ›

Apple Pay is already on your device. Apple Pay is built into iPhone, Apple Watch, Mac, and iPad. No separate app to download.

Does Carl's Jr accept Samsung pay? ›

Does Carl's Jr Accept Mobile Payment Methods? Carl's Jr accepts Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay, and other contactless payment methods for in-store orders.

Is Apple Pay unlimited now? ›

Is there a limit for Apple Pay? No. Unlike contactless card payments that limit you to a £100 spend, there is no limit for Apple Pay. It means you can pay for your weekly shop, or fill your car up with fuel, all with your iPhone or Apple Watch.

Which store does not accept Apple Pay? ›

iPhone users visiting Kroger, Sam's Club, and Walmart are in for a bit of an unwelcome surprise if they think they can use Apple Pay at the checkout stand of these establishments. While they're certainly not the only stores that don't accept Apple Pay, these chains are notable because of their size and reach.

Why is Apple Pay not available? ›

If you are getting a message to contact the card issuer, call the bank or credit card company who issued you the card to make sure there are no restrictions on the card. If you are getting a message that Apple Pay services are unavailable at this time, sign out of your Apple ID and back in.

Why are stores no longer accepting Apple Pay? ›

Why some retailers don't take Apple Pay. Some retailers, like Walmart, have developed their own contactless payment systems. One may imagine that the slow rollout of Apple Pay is Apple's own fault. But in most cases, retailers are actually the primary reason why Apple Pay isn't accepted everywhere.

Why can't i use my Apple Pay anymore? ›

Another way to see why Apple Pay is not working is Check Apple System Status to make sure Apple Pay is systemically online and has a green status light. If it does not, then it is not just your account and you'll have to wait until the system is back up and running to use Apple Pay.

Can you order on the Carl's Jr app? ›

The Carl's Jr. App not only makes mobile ordering quick and easy — order ahead for takeout, drive thru, or delivery – it also rewards you with every purchase through My Rewards!

Who owns Carl Jr? ›

Does Carls Jr take Google Pay? ›

Google Pay offers a convenient, quick and secure way to pay for your Carls Jr. orders. By using Google Pay, customers can save time by not having to fumble for cash or cards. Instead, customers can simply tap and pay for their orders with their Android phone, watch or tablet.

Is there a 100 limit on Apple Pay? ›

You can make secure contactless purchases above the £100 limit in shops, apps and on the web.

Can you use Apple Pay for more than $100? ›

What is the limit on how much I can spend on an Apple Pay Transaction? For POS terminals in stores, the transaction limit is $100 per debit and credit purchase.

How much is limit Apple Pay? ›

Using Apple Pay

There's no limit to how much you can pay in one transaction. But some retailers might set their own limits for Apple Pay payments.

Which store do Apple Pay? ›

Some of Apple's partners include Best Buy, B&H Photo, Bloomingdales, Chevron, Disney, Dunkin Donuts, GameStop, Jamba Juice, Kohl's, Lucky, McDonald's, Office Depot, Petco, Sprouts, Staples, KFC, Trader Joe's, Walgreens, Safeway, Costco, Whole Foods, CVS, Target, Publix, Taco Bell, and 7-11.

Can you pay with Apple Pay at Burger King? ›

Does Burger Take Apple Pay? No, Burger King does not accept Apple Pay as a form of payment. The company does, however, accept Burger King gift cards, Visa and MasterCard credit cards, American Express credit cards, PayPal, debit cards, prepaid cards, and cash.

Does Carl's Jr have a mobile app? ›

Download the Carl's Jr. app for iOS or Android and create an account. Or create an account at order.carlsjr.com.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated: 04/08/2023

Views: 5701

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.