Tar Family Dollar Apple Pay? - Digital forbruker (2023)

Tar Family Dollar Apple Pay? - Digital forbruker (1)

Skrevet av:James Simpson

Tar Family Dollar Apple Pay? - Digital forbruker (2)

James Simpson

James har en grad i Business Administration har sluttet seg til vårt team som Business & Personal Finance-bidragsyter. Hovedfokuset hans siden han ble uteksaminert har vært kontor- og forretningsledelse, og han bruker sine erfaringer innen både personlig økonomi og detaljhandel til å dele med leserne våre.

Lær om vårredaksjonell prosess


Tar Family Dollar Apple Pay? - Digital forbruker (3)

Selv om vi følger strenge , kan denne artikkelen ha lenker eller referanser til tjenester og produkter fra våre partnere. Se vår forklaring for .

Hvorfor stole på DigitalConsumer.org

DigitalConsumer.org har ressursene, personalet, ekspertisen og bakgrunnen for å hjelpe folk med å ta informerte økonomiske beslutninger og valg. Vi har samlet våre 25 år med kombinerte erfaringer for å sikre at vi kan gi deg det mest objektive, velinformerte innholdet på internett for å hjelpe deg med å ta de riktige valgene når du ønsker å forbedre livet ditt.

DigitalConsumer.org følger strengtredaksjonelle retningslinjer– Leserne våre kan være trygge på at vi setter deres interesser som vår toppprioritet. Artiklene og innholdet vårt er gjennomgått og skrevet av bransjefolk og redigert avkvalifiserte fageksperter, som videre sikrer at alt innhold eller emner vi publiserer er nøyaktig, objektivt og pålitelig.

Våre dyktige bidragsytere og anmeldere legger vekt på forskningen og dataanalysen deres for å samsvare med det leserne våre ønsker og trenger å lære mer om - Dette inkluderer (men er ikke begrenset også) å tjene penger ved siden av, finne informasjon om forhandlere og nettbutikker, hvordan man kan tjene penger ved siden av og mange andre emner av denne typen. Vi streber etter å hjelpe alle til å føle seg trygge med sine beslutninger og bestrebelser.

Redaksjonell integritet

DigitalConsumer.org følger strengtredaksjonelle retningslinjer– Leserne våre kan være trygge på at vi setter deres interesser som vår toppprioritet. Artiklene og innholdet vårt er gjennomgått og skrevet av bransjefolk og redigert avkvalifiserte fageksperter, som videre sikrer at alt innhold eller emner vi publiserer er nøyaktig, objektivt og pålitelig.

Vår misjon og prinsipper

Vi setter vår ære i å gjøre det til vårt oppdrag å tilby autentisk, nøyaktig og objektivt innhold, artikler og dataanalyse av produkter og tjenester for våre lesere. Vi har satt høye redaksjonelle standarder for å sikre at vi oppfyller og overgår forventningene om å tilføre verdi til våre leseres liv gjennom våre anbefalinger, anmeldelser, sammenligninger og informasjon. Vår gjennomgang og redaksjonsfaktasjekker alt innhold opprettholder nøyaktighet og integritet før innholdet vårt publiseres for å opprettholde våre redaksjonelle standarder. For ikke å påvirke våre redaksjoner og bidragsyterteam, sikrer vi at våre bidragsytere og redaksjoner ikke mottar kompensasjon direkte fra våre annonsører.

Redaksjonell uavhengighet

DigitalConsumers bidragsyterteam og vurderingstavle har ett mål - Å gi leserne våre de mest objektive og ærlige rådene for å hjelpe til med å ta personlige økonomiske valg og beslutninger - Enten du leter etter tjenester og apper for å tjene ekstra penger på siden eller finne en forhandler eller bedrift å jobbe med. Vi har håndhevet strenge redaksjonelle retningslinjer for å sikre at informasjon og innhold som presenteres for våre lesere på nettstedet vårt, ikke påvirkes av annonsørene våre. Som nevnt ovenfor mottar vårt team av skribenter, bidragsytere og redaktører ingen direkte kompensasjon fra annonsørene våre, og artiklene, innholdet og anmeldelsene våre er skikkelig faktasjekket for å sikre 100 % nøyaktighet.

Hvordan vi tjener penger

Vårt ekspertteam av bidragsytere, skribenter og vurderingsråd har en samlet erfaring på over 25 år innen forretning, finans og detaljhandel. Vi er stolte av å hjelpe leserne våre med å holde seg informert om forbrukerfinansiering, forretnings- og detaljinformasjon.

DigitalConsumer.org følger og følger strengtredaksjonelle retningslinjer, for å sikre at våre lesere kan stole på at artiklene, innholdet og anmeldelsene våre er objektive, nøyaktige og pålitelige.

Digitalconsumer.org er uavhengig eid, reklamestøttet utgiver og internetttjeneste for sammenligning. Vi kompenseres fra annonsører for å plassere annonser (innholds-, sidefelt- og overskriftsannonser) eller ved at du klikker på tilknyttede lenker som er lagt ut på nettstedet vårt. Denne kompensasjonen kan påvirke hvor, hvordan og i hvilken rekkefølge produkter er oppført innenfor kategorier eller i innholdet vårt. Mens vi kontinuerlig oppdaterer og streber etter å vise frem et bredt utvalg produkter, tjenester og tilbud, inkluderer ikke DigitalConsumer.org innhold eller informasjon om alle produkter, forhandlere, tjenester eller apper.

Tar Family Dollar Apple Pay i 2023?

Ja, Family Dollar tar Apple Pay i 2023.

Du kan betale for kjøpene dine hos Family Dollar ved å bruke Apple Pay og en rekke forskjellige betalingsmetoder.

Family Dollar har lagt vekt på å få alle butikkene deres utstyrt med teknologien for å akseptere kontaktløse betalinger, noe som bidrar til å sikre at kundene deres er trygge når de handler der.

Vi oppfordrer alle selgere til å godta Apple Pay fordi det gir kundene deres flere valgmuligheter, så når en butikk aksepterer Apple PAy og andre lignende betalingsformer, er det alltid verdt å påpeke.

Tar Family Dollar Apple Pay? - Digital forbruker (7)

Family Dollar ble grunnlagt i 1959, og siden den gang har den vokst til en av de mer gjenkjennelige merkene av dollarbutikker, en type butikk som har vunnet popularitet for lave priser og bekvemmelighet.

Det er over 8000 Family Dollar-lokasjoner, så sjansen er stor for at du har en i nærheten!

Family Dollar eies av det samme selskapet som Dollar Tree, og de sysselsetter omtrent 60 000 (basert på tall fra noen år siden, i det minste).

Enten du trenger å dekorere på et budsjett, eller du vil ha litt snacks og mat, eller bare grunnleggende ting rundt i huset - du finner det og mye mer hos Family Dollar, og det vil ikke tære på.

Dollar-butikker har tradisjonelt et rykte på seg for å selge ting av svært lav kvalitet som kan beskrives som useriøse, men i dag vil du finne mange gjenkjennelige merker som selger produktene sine i dollarbutikker.

Noen ganger vil det bare være en mindre pakke til en lavere pris, for folk som ikke trenger jumbostørrelser.

Nesten som det motsatte av Costco!

Uansett, om du trenger rimelige håndverksutstyr, leker for barn, husholdningsrengjøring, kjøkkenartikler og mye mer – kan du enkelt fylle opp kurven din hos Family Dollar før du i det hele tatt skjønner det, men det er greit, for den vant koster ikke mye!

Før du fyller opp kurven din, bør du imidlertid forsikre deg om at de godtar den foretrukne betalingsmåten.

Ingenting er mer skuffende enn å fylle opp en kurv med ting du er glad for å eie eller ting du trenger, bare for å komme til registeret og innse at du ikke kan betale for det fordi de bare tar imot kontanter, eller de ikke ta kredittkort, eller hva tilfellet måtte være.

Så, for å unngå slike øyeblikk, har vi laget denne ressursen for å fortelle deg alt om de forskjellige betalingsmetodene som aksepteres hos Family Dollar.

Bør du bruke Apple Pay på Family Dollar?

Family Dollar aksepterer Apple Pay, så det er en god nok grunn til å bruke Apple Pay når du handler der, hvis du i det minste vet noe om Apple Pay!

Fordelene med Apple Pay er mange. Den som får folk til å prøve det ut er ganske enkelt hvor enkelt det er å sette opp Apple Pay og bruke det når du er i butikken.

Når du har brukt Apple Pay for første gang, vil du bli overrasket over hvor enkelt det var, og hvor praktisk det gjør det å betale for ting uansett hvor du handler.

Men det beste med Apple Pay er faktisk hvordan det hjelper å beskytte din personlige informasjon.

Når du bruker Apple Pay, ser selgeren aldri ditt faktiske kredittkortnummer eller annen betalingsinformasjon.

Dette gir deg et ekstra lag med personvern og beskyttelse og gjør det vanskeligere for betalingsinformasjonen din å bli stjålet eller lekket ved et uhell.

Som en smart forbruker vet du viktigheten av å beskytte denne typen data.

Du vet at selv om du sannsynligvis vil bli refundert av kredittkortleverandøren din hvis noe blir belastet uten din tillatelse, er det fortsatt en irriterende og stressende prosess å gå.

Som sådan er det bedre å holde denne informasjonen trygg enn å håndtere konsekvensene av å få betalingsinformasjonen din stjålet – og det er der Apple Pay hjelper mye!

I tillegg er det fint å slippe å ha med deg alle betalingskortene dine til enhver tid når du bare kan ta med deg iPhone eller Apple Watch.

Av disse grunnene anbefaler vi å bruke Apple Pay når du er i en butikk som godtar det som betalingsmåte.

Hvis du bruker et kredittkort med Apple Pay, vil du fortsatt få alle belønningspoengene og fordelene fra kredittkortselskapet ditt, med det ekstra sikkerhetslaget som tilbys av Apple Wallet.

Tar Family Dollar Apple Pay? - Digital forbruker (8)

Slik bruker du Apple Pay på Family Dollar

Hvis du skal bruke Apple Pay for første gang, trenger du bare å bruke et minutt eller to på å konfigurere det først.

Du kan gjøre dette hjemme før du drar til butikken, og du trenger bare å gjøre det én gang.

Etter dette første oppsettet er du klar til å bruke Apple Pay-funksjonen din på bare et par sekunder hvor som helst du handler som godtar Apple Pay.

For å sette opp Apple Pay for første gang, trenger du bare å legge til et betalingsalternativ i Apple Wallet.

Apple Wallet er et program du finner på din iPhone.

Åpne den, og klikk på den lille +-knappen øverst til høyre for å legge til en betalingsmetode.

Det kan be deg om å legge til en betalingsmetode før du i det hele tatt må trykke på + også.

Legg til debetkortet eller kredittkortet ditt i Apple Pay, og du er klar, med mindre banken din raskt vil sende deg en tekstmelding eller på annen måte bekrefte at det faktisk var du som la til kortet.

Etter det kan du gå ned til Family Dollar og fylle opp kurven eller handlekurven med alle slags gode ting for hjemmet og hagen.

Når du er klar til å betale for kjøpene dine hos Family Dollar, går du til kassen og når du er nær nok betalingsterminalen, kan du få et varsel på enheten din for å veilede deg gjennom betalingsprosessen.

Ellers er det bare å ta frem iPhonen eller ta tak i Apple Watch, og enten låse opp enheten og åpne Apple Wallet, eller bruk snarveien.

Snarveien for å aktivere Apple Wallet er å trykke på strømknappen på siden av enheten raskt, to ganger på rad.

Deretter tar du bare enheten i nærheten av betalingsterminalen som har en Apple Pay-logo eller en "Tap Pay"-logo.

Enheten din kan be deg om å angi passordet ditt, eller forsøke å bekrefte identiteten din med Face ID eller Touch ID, avhengig av hvilken modell du har.

Enheten din vil gi deg et lite dytt for å fortelle deg at betalingen er fullført, og at du er klar til å fortsette.

Andre betalingsmetoder på Family Dollar

Hvis du ikke har en Apple-enhet, er det mange andre måter å betale med Family Dollar på, inkludert digitale lommebøker som holder betalingsinformasjonen din trygg på samme måte som Apple Wallet gjør.

Du kan betale med en hvilken som helst annen bank- eller NFC-betalingsmetoder for en kontaktløs opplevelse.

Disse inkluderer Samsung Pay og Google Pay, i tillegg til Apple Pay.

Du kan selvfølgelig også betale med kontanter og debetkort, og alle de store kredittkortene.

Det er lett å betale på Family Dollar, noe som er et pluss, fordi du sannsynligvis ikke vil tilbringe hele dagen i kø i dollarbutikken – du vil hente tingene dine og deretter dra.

Konklusjon

Avslutningsvis kan du betale for kjøpene dine med Apple Pay med Family Dollar, og det er veldig praktisk og raskt å gjøre dette. Det er også veldig trygt og sikkert.

Vi gir store poeng til Family Dollar for å godta Apple Pay og alle deres andre betalingsmetoder.

Det er en flott ting for forbrukere å ha flere alternativer og flere måter å holde betalingsdataene sine tryggere på.

FAQs

Can I pay with Apple Pay at Family Dollar? ›

If you're wondering whether you can use Apple Pay at Family Dollar, the answer is yes! Family Dollar accepts Apple Pay as a contactless payment method. You can use your iPhone or Apple Watch to pay for your purchases at any Family Dollar store.

Can you get cash back with Apple Pay at Family Dollar? ›

Using apple pay at Family Dollar to receive cash back is a great way to save you some time, and it can also be a great way to get some money fast. However, you may have to pay a small fee to get it.

Can I pay with my phone at Family Dollar? ›

We have installed plexiglass guards at cash registers in all of our stores. Store registers are equipped with contactless payment through Tap to Pay with Visa, Mastercard, Apple Pay, and Google Pay. Customers can shop online at www.DollarTree.com and www.FamilyDollar.com.

How many times can you use Family Dollar digital coupons? ›

Limit One per customer. Coupons are acceptable for use on sale or clearance items. Family Dollar Smart Coupons are the last to be processed. If more than one Smart Coupon applies, the highest discount offer will be redeemed.

What payment methods does Family Dollar accept? ›

A: Family Dollar accepts most PIN-based and combination debit cards at all local stores. We also accept combination debit cards and credit cards for online purchases. Q: What is the policy for returning merchandise at Family Dollar?

Does Family Dollar have tap pay? ›

Go contactless at Family Dollar! All of our registers are equipped with Tap to Pay with Visa, Mastercard, Apple Pay, and Google Pay for a touch-free shopping experience.

What stores can I use Apple Pay with? ›

Some of Apple's partners include Best Buy, B&H Photo, Bloomingdales, Chevron, Disney, Dunkin Donuts, GameStop, Jamba Juice, Kohl's, Lucky, McDonald's, Office Depot, Petco, Sprouts, Staples, KFC, Trader Joe's, Walgreens, Safeway, Costco, Whole Foods, CVS, Target, Publix, Taco Bell, and 7-11.

Can you pay with Apple Pay at any store? ›

Apple Pay is accepted at over 85 percent of retailers in the U.S., so you can likely use it wherever and however you want. If you're not sure, just ask. Apple Pay works anywhere that takes contactless payments — from vending machines and grocery stores to taxis and subway stations. In apps and online.

Can you use Apple Pay money at store? ›

It works anywhere Apple Pay is accepted — in stores, online, and in apps. You can also transfer your Apple Cash to your bank account. If you have an Apple Card and choose to automatically save your Daily Cash in a Savings account, you can use Apple Cash to move money in and out.

Can I pay with Apple Pay in Dollar General? ›

Does Dollar General Accept Apple Pay? No. Dollar General doesn't accept Apple Pay. You cannot use Apple Pay at Dollar General stores or online because it does not recognize it as a form of payment.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated: 01/11/2023

Views: 6183

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.